Výborného Kopáčka překonal pouze Vodrážka


Branky


0

Olešná - Favorizovaná Olešná přivítala na své ploše Janov, který se nachází na poslední příčce tabulky. Čekala se vysoká výhra domácích, ale proti byl skvělý Kopáček, který pustil pouze jednu střelu. Olešná si tak připisuje tři body za jednogólové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Do utkání vstoupili domácí bez tří zraněných hráčů (bratři Poláškové a Helebrant) a trenér před zápasem obdržel také dvě omluvenky (J. Procházka a Pakši). Od úvodních minut ale Olešná vlétla na soupeře a byla velice aktivní.

 

Ve 4' se postavil k trestnému kopu T. Vodrážka a střelou do pravé šibenice nedal Kopáčkovi šanci - 1:0. Obdržená branka jakoby hosty nakopla a rázem se měnil obraz hry. Janov byl aktivnější, byli dříve u každého balonu, ale veškerá snaha končila před vápnem. Další šance přišla ve 24' na straně domácích, když se opřel na hranici šestnáctky do míče Majba a Kopáček jeho razantní střelu výborně vytěsnil mimo svou svatyni. Olešná se nadále tlačila do zakončení, které bylo ve všech případech nepřesné.

 

Ve 32' se dostali ke slovu hosté, když měl možnost rychlého útoku Peták, ale k udivení většiny na stadionu tuto akci zastavil pomezní rozhodčí zvednutým praporkem. Ve 38' přišla největší šance Janova a byl u toho opět Peták, který nahrál Konvalinkovi, ale jeho následné zakončení postrádalo razanci a slabá střela mířila jen doprostřed branky. Poslední akci prvního poločasu měli na starost bratři Vodrážkové, když Michal vyslal do uličky Tomáše, který zamířil vedle levé tyče.

 

Kopáček nedovolil Olešné podruhé skórovat

Do druhé půle nastoupili domácí bez zraněného M. Vodrážky a průběh byl podobný prvé půli. Hosté byli aktivnější, drželi balon, ale do žádné vyložené šance se nedostaly. To se nedá říci o Olešné, která si dokázala šance vytvořit.

 

V 52' obdržel T. Vodrážka přihrávku od Telváka, ale s jeho střelou neměl Kopáček problém. Minutu poté podobný scénář - T. Vodrážka obdržel balon od Sládka a následnou střelou nechal vyniknout výborně chytajícího Kopáčka. Hosté se nadále snažili, měli k dispozici několik standartních situací, které ale s klidem řešila domácí defenziva nebo brankář Fiedler.

 

V 63' se dostal k zakončení z úhlu aktivně hrající T. Vodrážka, ale těsně přestřelil. Divácí na další příležitost čekali až do 81', kdy se ke střele dostal opět T. Vodrážka, ale opět chybělo jen pár centimetrů. V 85' se předvedl s výborným zákrokem Kopáček, když vychytal ve velké šanci Zadáka a v poslední minutě skončila střela T. Vodrážky na břevně. Hosté se snažili s výsledekm něco udělat, ale celý druhý poločas si nevytvořili výraznou šanci, a tak Olešná získala 3 body po hubené výhře.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí: "Dnešnímu utkání s velmi silným soupeřem s předních pozic tabulky by lépe slušela remíza. Dokázali jsme se vypnout k našemu nejlepšímu výkonu v letošní sezóně. Naši hráči byli jako polití živou vodou, kombinovali jsme na malém prostoru a obzvláště středová řada předvedla velmi pěkné akce, kterým tleskali i domácí příznivci. Bohužel vše bylo bez brankového efektu, naše akce končí před velkým vápnem a domácí brankář se musel v bráně strachovat maximálně tak z toho, aby nezapršelo z mraků. Naopak náš gólman nás několikrát při 100% šancí soupeře podržel. Škoda inkasované branky ve 4. minutě z trestného kopu z hranice velkého vápna, kdy Vodrážka perfektně trefil odkrytou stranu naší branky. A jelikož se fotbal hraje na branky, výsledkem je hubená ale zasloužená výhra soupeře, který si tento náskok pohlídal do konce utkání a nepustil naše hráče do závěrečného tlaku. I když někdy za pomoci nedovolených zákroků a nám se bohužel už skóre srovnat nepodařilo."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - VALDHANS Ladislav (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.