Sparta vykradla letní sídlo českého prezidenta


Branky


0

Lány - Domácí tým, hrající spodek tabulky, přivítal na svém hřišti Lužnou, která bojuje o postup do vyšší soutěže. Lány mohly jen a jen překvapit, což se jim nepovedlo a Sparta si tak odvezla plný počet bodů a je na dobré cestě k postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení

Od úvodu zápasu byla na Luženských vidět chuť vyhrát. Začátek zápasu zvládli velmi dobře a ve 12' se dočkali první branky, když se prosadil po centru Fronka stoper Kopernický - 0:1. Tlak Sparty neustále pokračoval, ale domácí hrající o udržení v soutěži dokázali odolávat.

 

Ve 36' byla ale defenziva domácího celku prolomena, když se po dobře zahraném rohovém kopu Fronka prosadil z voleje kanonýr Pokorný a navýšil tak vedení svého týmu - 0:2. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Obrat se nekonal

Druhá půle začala podobně jako ta první. Sparta nedala soupeři příliš prostoru a sama se dočkala po chvilce branky. V 52' si míč vyměnil Mašek s Fronekm a na konci celé akce byl opět Pokorný, který z hranice malého vápna uklidil míč za záda Nováka - 0:3.

 

Lány se z třech obdržených branek oklepaly a utkání nevzdaly. Od 70' převzali domácí aktivitu a soupeře dostali pod tlak. Výsledkem snažení byla snížující branka v 82', kdy se po centru dostal balon na nikým nehlídaného Reichla, který jej dopravil do sítě - 1:3.

 

Více se v zápase nestalo, a tak luženské fotbalisty nemuseli mrzet některé neproměněné šance a mohli slavit další vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: ,,Zápas splnil očekávání. Domácí nic nevypustili, takže jsou tři body za odvedený zodpovědný výkon opravdu zasloužené."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , D. Dudášik [-] , M. Rajgl [-] - Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] , M. Reichl [-] , J. Matějka [-] , D. Jirava [-] (62. V. Rybář [-] ) - O. Humr [-] - J. Krátký [-]

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Staněk [-] , J. Špička [-] , D. Kopernický [-] , M. Rek [-] - R. Šnajdr [-] (22. R. Grill [-] ) , A. Špička [-] , A. Mašek [-] , S. Fronk [-] - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-]

ŽK: 46. J. Krátký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - MOCSONOKY Ladislav (N), RUNZA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.