3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husák sebral Lišanům vítězství v poslední minutě


Branky


0

Kroučová - Dvě pozice v tabulce od sebe rozdělují tyto týmy, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. Lišany měly zápas pod kontrolou, ale soupeře nechaly v samém závěru vyrovnat a o vítězi tak rozhodovaly pokutové kopy, které ovládli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Lišan

Do utkání měli výborně nakročeno hosté, kteří drželi míč na svých kopačkách, dostávali se do šancí, ale gól nepřicházel. Prvních deset minut utkání nabídlo hned tři gólové šance, ale Lišanští je nevyužili.

 

Mrzet je to ale nemuselo, alespoň teď, protože se ve 34' dostali do vedení zásluhou Minaříka, který si naskočil na rohový kop Žaluda a usměrnil míč za záda Tomeše - 0:1. Ve 41' byla k vidění těméř stejná akce. Rohový kop Žaluda a následná hlavička Šutery, která znamenala dvoubrankové vedení - 0:2. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Vyrovnání v závěru utkání

Spousta trenérů říká, že vedení 2:0, v tomto případě 0:2, je to nejhorší, což se v tomto zápase potvrdilo. Ve druhém poločase nemuseli příchozi diváci čekat na gól dlouho. V 50' se prosadil Škuthan ml. a přiživil tak naděje Kroučové na bodový zisk - 1:2. Dále nebylo k vidění žádné gólové šance, Lišany si hru postupem času kontrolovaly a počítaly závěrečné minuty do konce utkání.

 

I přes kontrolu průběhu zápasu dovolili Lišanští soupeři vyrovnat a to v samém závěru utkání, když se trefil Husák a poslal tak zápas do penaltového rozstřelu - 2:2. Po konečném hvizdu tak mohli hosté litovat neproměněných šancí z prvého poločasu.

 

Dva body zůstávají v Kroučové

Pro oba týmy se jednalo o druhou remízu v soutěži. Lišany už jednu penaltovou sérii vyhráli, ale nyní to nedokázaly zopakovat. Pro Kroučovou se tak jednalo o první vítězství po penaltovém rozstřelu.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch - trenér: ,,Udělal jsem několik změn v sestavě a celý první poločas jsme byli jasně lepším mužstvem, kdy jsme domácí přehrávali uprostřed hřiště a mohli utkání rozhodnout třemi tutovkami klidně už v první desetiminutovce. V půli jsme přesto zaslouženě vedli dvoubrankovým rozdílem, když se z rohových kopů v podání R. Žaluda jako přes kopírák prosadili hlavičkáři H. Minařík a M. Šutera. Prakticky vyhrané utkání jsme ovšem ztratili, neboť jsme nedokázali definitivně rozhodnout, kontaktním gólem zkraje druhé půle pustili soupeře do hry, a byť jsme v závěru hru celkem slušně kontrolovali, v nastavení ho nechali vyrovnat a prohráli na penalty. Bod, byť z venku, je tak málo."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Vančura [-] , R. Janek [-] , M. Tichý [-] (46. J. Eminger [-] ) , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , M. Císař [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - L. Řepka [-] , V. Hamouz [-] , R. Žalud [-] , H. Minařík [-] - M. Bagi [-] (80. P. Ledvinka [-] ) , M. Chládek [-] , M. Medřický [-] , M. Hájek [-] - J. Jelínek [-] , M. Šutera [-] -

ŽK: 60. M. Medřický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠKUTHAN Tomáš (N), RYSKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.