FOTO: Lídr tabulky Městečko podruhé za sebou prohrálo


Branky


0

Mutějovice - Navzdory rychlému vyloučení Sajnera domácí tým více něž 60 minutové oslabení zvládl na výbornou, když před odchodem na poločasovou přestávku zásluhou dvou bleskových tref otočil skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v deseti skvěle otočili vývoj před pauzou

Domácí do utkání nastoupili v téměř nejsilnější sestavě. Chyběl akorát střelec Staněk. V dresu hostů chyběl například Patrice Baba Musah. První pořádný rozruch přinesla 25', když domácí rychlík Sajner spatřil během minuty od sudího Kučery dvě žluté karty a byl vyloučen. To byla pro trenéra Křikavu pořádná rána. Druhá rána pro domácí přišla z nohou Petra Šnídla ve 34', kdy byl Rác proti jeho střele bezmocný - 0:1. Domácí ale nesložili zbraně a minutu před poločasem se jim podařilo parádně otočit skóre. Nejprve šel sám na Ráce v 43' sváteční střelec Grill. S přehledem ale Ráce obstřelil - 1:1. Po minutě se prosadil také domácí Roubík a bylo to 2:1.

Zkrat zkušeného Petra Šnídla

Diváci čekali, jak se dvě inkasované branky v závěru prvního poločasu podepíší na Městečku. Městečku chyběla jejich přesnost, lehkost, kterou se prezentovalo v podzimní části. Ohnivci nedokázali přesilovku brankově zužitkovat, i když příležitosti na to byly. Domácí k vítězství přiblížil v 74' Frühauf, který vstřelil třetí branku - 3:1. Závěrečné minuty nabídly už jen zkrat zkušeného Petra Šnídla, který nakopl soupeře v přerušené hře a zaslouženě viděl červenou kartu.



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - P. Sajner [-] , R. Sattler [-] (80. J. Melč [-] ) , M. Bradáč [-] , L. Roubík [-] , L. Koláček [-] (57. J. Borský [-] ) , L. Kapoun [-] , M. Ibrahim [-] (91. J. Pavlovský [-] ) , J. Grill [-] , O. Frühauf [-] , T. Čuda [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Rác [-] - J. Kučera [-] , O. Kučera [-] (67. J. Bařtipán [-] ) , T. Heger [-] , D. Jun [-] , J. Chládek [-] (62. Z. Fratina [-] ) - J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - P. Šnídl [-] - P. Makarský [-] , D. Rada [-]

ŽK: 24. P. Sajner , 50. M. Ibrahim , 85. L. Kapoun - 35. O. Kučera , 70. J. Kučera , 84. D. Jun , 85. P. Makarský , 87. J. Urban . ČK: 25. P. Sajner - 85. P. Šnídl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUČERA Jiří - SEDLÁČEK Petr, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.