2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický výkon brankáře Řepky zajistil Lišanům vítězství


Branky


0

Lišany - Vstup do soutěže nemají Lišany vůbec dobrý. Dvě porážky ze dvou venkovních zápasů chtěly odčinit domácí výhrou nad předposledními Senomaty, které v úvodním zápase jarní části překvapily vítězstvím v Kněževsi a těsně prohrály s Olympií. V zápase vzalo za své heslo nedáš - dostaneš. Senomaty několikrát nedaly, dvakrát dostaly a Lišany berou šťastné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólu

První domácí zápas Lišan v jarní části začal opatrně z obou stran a na šance se čekalo necelou půlhodinu. Domácí se k žádné větší příležitosti nedostali, ale hosté měli šancí na rozdávání. Ve všech případech byl proti Řepka, který likvidoval samostatné nájezdy senomatských hráčů a držel svůj tým v naději na zisk bodů. Hlavně jeho zásluhou byl poločasový výsledek bezbrankový.

Senomatům nebylo přáno

Druhý poločas začal stejně jako první skončil. Hosté se dostali opět do několika samostatných úniků a šancí, ale Řepka měl svůj den a všechny pokusy zneškodnil. Aktivita hostů začala uvadat a toho v 68' využil domácí celek, konkrétně Jelínek, který dal úvodní branku zápasu - 1:0.

 

Netrvalo dlouho a Lišany se opět radovaly. V 76' našel Řepka výkopem Jelínka, který postupoval na Kučabu a skóroval podruhé - 2:0. Více se v utkání nestalo a domácí tak berou nutno říci šťastné 3 body ze zápasu, na který senomatští hráči s trenérem Kučerou jen tak nezapomenou.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch: ,,Po dvou prohrách na venkovních hřištích jsme doma konečně chtěli bodovat a oplatit Senomatům podzimní porážku. Bohužel, horko těžko jsem dal dohromady 11 zdravých hráčů a ze Senomat po kvalitní zimní přípravě pod trenérem Kučerou jsem měl obavy. Ty se také potvrdily, když zhruba od 25. do 70. minuty nás hosté zcela jasně přehrávali a vytvořili si šancí na několik zápasů. Jen díky famóznímu výkonu gólmana Řepky, který úspěšně čelil pěti – šesti samostatným únikům a ještě pasem z vlastního vápna asistoval u druhého gólu, střelecké nemohoucnosti senomatských hráčů, a naopak potenci kanonýra Jelínka, bereme tři body. Sportovně přiznávám, že tentokrát nevyhrálo lepší, ale šťastnější mužstvo."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - L. Řepka [-] , V. Hamouz [-] , L. Krůta [-] , J. Hamouz [-] - R. Žalud [-] , M. Bagi [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (89. M. Švelch [-] ) - J. Jelínek [-] , P. Ledvinka [-] (86. H. Minařík [-] )

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , M. Palkoska [-] , F. Štědronský [-] , R. Trešl [-] (82. F. Čížek [-] )

ŽK: 7. L. Krůta , 55. J. Jelínek , 66. P. Ledvinka , 90. M. Medřický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POLÍVKA Zdeněk, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.