FOTO: Smolný zápas pro Mutějovice, kterým Olešná nadělila bůra


Branky


25. R. Polášek , 35. M. Polášek , 60. R. Polášek , 62. L. Helebrant , 76. R. Polášek (p.) - 73. L. Roubík (p.)
0

Olešná - Souboj týmu ze středu tabulky přinesl velice zajímavý vývoj utkání. Aktivnější hosté doplatili na zranění a následné oslabení. Zápas nevzdali a statečně bojovali až do samého závěru, ale bohužel ani to nestačilo a Olešná si tak připisuje 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dohrávali poločas v deseti

Do zápasu vstoupili aktivněji hráči Mutějovic, kteří drželi míč na svých kopačkách a určovali tempo zápasu. Byli to ale domácí a jejich první vyložená a hned gólová šance. Ve 25' si naběhl R. Polášek mezi stopery, obešel Aksamita a skóroval do prázdné branky - 1:0. Krátce na to se dostali hosté k nebezpečné střele k tyči, kterou ale Fiedler výborně vyrazil na rohový kop.

 

Následující akce v režii domácího celku byla opět gólová. Střílený centr T. Vodrážky nalezl M. Poláška, který krásným lobem překonal Aksamita - 2:0. Krátce před koncem prvního dějství se zranil Mutějovicím další hráč. Po Koláčkovi ze začátku zápasu došlo se zraněním i na Křikavu, kterého ale hosté neměli kým vystřídat a zbytek poločasu dohrávali oslabeni.

Druhá půle v režii Olešné

Ještě než poločas začal, přišla další rána pro chmelaře. V kabině zůstal další zraněný hráč Rosa a do druhé půle museli nastoupit v devíti lidech. Od začátku druhého dějství dala Olešná na úkor počtu hráčů Mutějovic jasně vědět, kdo je na hřišti pánem. Hned ve 47' se výborným zákrokem prezentoval Aksamit, který vyrazil nebezpečnou střelu R. Poláška.

 

V 51' měli domácí další obrovskou šanci, když střelu T. Vodrážky vyrazil Aksamit a dobíhající R. Polášek zkoušel dělat kličku, ale balon mu uskočil. V 60' ten samý hráč už nezaváhal a z volného přímého kopu uklidil míč k pravé tyči - 3:0. Krátce na to padl další gól, když R. Polášek vysunul Helebranta, ten se protáhl mezi stopery a následnou střelou k pravé tyči navýšil skóre zápasu - 4:0.

 

Po šanci R. Poláška a následně Helebranta měli k dispozici hosté sporně nařízený pokutový kop. Balon si na penaltový puntík postavil L. Roubík a nezaváhal - 4:1. Další penalta byla k vidění v 76' po faulu na Helebranta. K míči se postavil R. Polášek a hattrick byl na světě - 5:1. Další šanci měl opět aktivní R. Polášek, kterého našel centrem T. Vodrážka, ale hlavou mířil vedle.

 

V 88' se k další nebezpečné hlavičce dostal Kříž, ale hostující obrana dokázala odkopnout balon z brankové čáry. Více se v zápase nestalo a Olešná si tak připsala 3 body, kterými se dotáhla na týmy z předních příček tabulky. Za sympatický a bojovný výkon v devíti lidech si tým Mutějovic zaslouží uznání.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - VALDHANS Ladislav (N), HOLÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.