J. Urban 35.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

PŘEKVAPENÍ KOLA! Jesenice s Brdou v sestavě loupila u Ohnivců


Branky


35. J. Urban - 74. D. Brda , 82. V. Fiala
0

Městečko - Hřiště v Jesenici a Městečku jsou nesrovnatelné. Mohli bychom tedy předpokládat, že Jesenici vyhovuje velké hřiště, zatímco Městečku jejich útulný plácek. V tomto kole nastalo jedno velké překvapení. Suverénní lídr tabulky doma prohrál právě s Jesenicí. Ohnivci odešli v sezoně poprvé poraženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

JESENICE UTKÁNÍ OTOČILA V DRUHÉ PŮLI

Domácí tým do utkání nastoupil s chutí. Od počátku byl aktivnější a hosty nad vodou držel jen hráč minulého kola - brankář Vojtěch Řehoř. Zatímco jeho spoluhráči byli směrem dopředu téměř neškodní a Abrahám byl bez práce, tak Řehoř si nemohl stěžovat. Domácím se podařilo jít do vedení ve 35' zásluhou kapitána Urbana - 1:0. 

Do druhého poločasu si ale Ohnivci nedokázali přenést lehkosti z první půle. Jesenice hru vyrovnala a zásluhou Brdy vyrovnala v 74' - 1:1. V brance Jesenice musel na střelecké pokusy Šnídla či Urbana reagovat znovu pozorný Řehoř. Duše týmu Jiří Hadrava před sezonou říkal, že Ohnivci vždy najdou síly na zvrat v závěru. To se tentokrát nestalo. Naopak po zmatcích v obraně v 82' udeřil Fiala a nasměroval Jesenici k nečekaným a překvapivým bodům - 1:2.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Heger [-] , D. Jun [-] (76. J. Šnídl [-] ) , J. Kučera [-] , O. Kučera [-] - P. Baba-Musah [-] , J. Ryba [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - M. Hajný [-] (70. Z. Fratina [-] ) , P. Šnídl [-] -

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - D. Brda [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , J. John [-] (60. V. Fiala [-] ) , S. Tesař [-] , Z. Balý [-] , J. Pfejfer [-] , P. Altman [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-]

ŽK: 83. J. Kučera , 90. J. Šnídl - 83. J. Mutínský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TITLBACH Marek - SEDLÁČEK Petr, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.