Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovnická Olympie nasázela Kolešovicím bůra, čistým hattrickem se blýskl Číhař


Branky


0

Rakovník - V druhém jarním domácí zápase přivítala Olympie trápící se Kolešovice, které zřejmě na jaře čekají záchranářské starosti. Ovšem ani domácí Olympie nehraje v herní pohodě. Tentokrát si hráči Olympie spravili chuť a jasně zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ROZHODNUTO BYLO DO PŮLE

Domácí tým byl od počátku jasně aktivnější a Kolešovice nenaplnily své poslání českých lvů. Pokud ano, tak do Rakovníka přijela neškodná lvíčátka. Hostující obraně od počátku dělal obrovské problémy Číhař. Tomu se podařilo během prvního poločasu vstřelit hattrick. Tři parádní branky vstřelit postupně v 8', 20' a 45'. Skóre mohlo být i vyšší, ale šance zůstaly nevyužity. Hosté navíc vystřídali během prvního poločasu svoji největší ofenzivní hrozbu - Daniela Polánka.

ZKRAT HOSTUJÍCÍHO TRENÉRA

Utkání pokračovalo v nastaveném trendu z prvního dějství. Rozruch přinesla až 70', kdy byl po faulu J. Herinka na Číhaře nařízen pokutový kop. Tuto skutečnost neunesli někteří diváci hostů a utkání muselo být přerušeno. Klátil zvýšel vedení na 4:0. Poslední slovo měl domácí Robert Kolář, který pečetil výhru svého týmu -5:0. Velký rozruch přinesl trenér Barthel, který dle zápisu Marka Špidry (Hlavního rozhodčího) udeřil právě Špidru otevřenou dlaní do obličeje v 86', kdy byl vykázán na tribunu za kritiku rozhodíčho.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Stanislav Rous (záložník): "Do utkání jsme vstoupili aktivně, jak jsme chtěli. I přes neúplnou sestavu se nám podařilo první poločas hrát kombinační fotbal a vstřelit 3 důležité branky, pak jsme trošku polevili, ale i přes mé zraněni utkání kontrolovali a přidali ještě dvě branky, i když už jsme nebyli, tak aktivní a dělali spoustu chyb, tak soupeř byl téměř neškodný a vítězství bylo zasloužené."




Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - T. Koch [-] (65. M. Němec [-] ) , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , M. Karnafel [-] , M. Havel [-] , B. Koch [-] (46. P. Klátil [-] ) , D. Asník [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Polánek [-] , M. Holeček [-] , O. Ridzoň [-] , T. Luksch [-] (51. J. Daniš [-] ) , P. Matějovský [-] (46. L. Suchánek [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] (27. A. Jelen [-] ) , V. Zuska [-] , J. Herink [-]

ŽK: 50. P. Klátil , 65. D. Asník - 12. J. Herink , 27. M. Holeček , 65. P. Barthel , 71. J. Polánek , 72. V. Zuska .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špidra Marek - KUČERA Jiří, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.