1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rybička Bédy Kocha zařídila Olympii vítězství


Branky


37. T. Pichner - 65. Z. Špimr , 85. B. Koch
0

Senomaty - Tento zápas nabídl souboj mezi zachraňujícími se Senomaty a Olympií, která je v poklidném středu tabulky. Domácí šli do zápasu s tím, že mohou jen získat a soupeře co nejvíce potrápit. Olympie ale tento zápas zvládla a odvezla si ze Senomat 3 body, díky gólu v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Od začátku zápasu drželi domácí fotbalisté častěji míč na svých kopačkách, přehrávali soupeře kombinačně a aktivním napadáním mu nedali moc času na rozehrávku. Hosté tak byli nuceni hrát dlouhé balony dopředu.

 

První větší šance na straně domácích a zároveň i branka padla ve 37' po rohovém kopu z kopačky Polcara. Odražený míč se odrazil na hranici velkého vápna, kde stál Pichner, který krásnou střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Místo aby Senomaty po vstřeleném gólu v klidu dohrály první půli, zachovaly svou hru, tak začaly nakopávat dlouhé balony a daly tak šanci Olympii vrátit se do zápasu. Po vstřelené brance se hosté díky polevení domácích dostávali do zápasu a Senomaty zachránil až hvizd rozhodčího, který ukončil první poločas.

Obrat Olympie

Od začátku druhé půle byla Olympie aktivnější a přehrála domácí ve všech směrech. V 65' se dočkala vyrovnání po krásné kombinační akci, na jejímž konci byl Špimr - 1:1. Převaha Olympie pokračovala a domácí ztěží odolávali.

 

Tlak Olympie vyústil po rohovém kopu v 85', kdy domácí obrana nechala na zadní tyči volného střídajícího B. Kocha, který rybičkou poslal míč do sítě - 1:2. Senomaty se snažily s utkáním ještě něco udělat, ale závěrečný tlak domácích branku nepřinesl, a tak se po zápase radovala Olympie.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar: ,,Do zápasu jsme vstoupili aktivně, od trenéra Kučery jsme měli jasně naordinovaný styl hry. Každý věděl, co má hrát a myslím, že až na drobnosti se nám dařilo držet se plánu. Po gólu jsme začali bránit, báli se o výsledek a neplnili pokyny, což nás stálo všechny body. Ztráta bodů nás mrzí, ale klíčové pro nás budou jiné zápasy."




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] (75. D. Hůla [-] ) , V. Kukla [-] , A. Polcar [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , M. Komín [-] (37. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-]

Olympie Rakovník
M. Němec [-] - Z. Špimr [-] (80. B. Koch [-] ) , S. Rous [-] , M. Kokšál [-] , V. Eck [-] , T. Koch [-] (87. M. Karnafel [-] ) , R. Kolář [-] , J. Ogurek [-] , J. Číhař [-] , M. Havel [-] , Z. Křováček [-] (46. P. Klátil [-] )

ŽK: 19. R. Trešl , 33. O. Havel , 63. M. Sailer , 65. T. Pichner , 70. L. Mácha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - PALKOSKA Zdeněk (N), PROCHÁZKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.