Zápas dvou rozdílných poločasů


0

Mutějovice - Dle pohledu na tabulku se dal čekat vyrovnaný souboj mezi domácími Mutějovicemi a hostující rezervou Zavidova. První poločas byli na koni domácí, kteří šli ze začátku utkání do vedení. Ve druhém poločase se povedlo hostům snížit krátce po poločase a v závěru utkání rozhodli třemi slepenými góly o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní domácí

Sobotní slunečné dopoledne nabídlo příchozím divákům zápas rozdílných poločasů. Domácí Mutějovice byli od začátku aktivnější, hrozili rychlým přechodem do útoku, kdežto hosté dělali chyby a pouštěli soupeře do šancí. První změna skóre přišla v 9' po přímém kopu za hranicí velkého vápna. Roubík si postavil míč a nechytatelnou ranou nedal Krausovi šanci - 1:0.

 

Domácí měli nadále více ze hry a další šance, které ovšem neproměnili. Na druhé straně se hosté po průniku Čecha ml. dožadovali penalty po souboji s bránícím hráčem, ale píšťalka sudího zůstala němá. Skóre se tak nezměnilo a do šaten odcházeli Mutějovičtí s náskokem jedné branky.

Obrat Zavidova

Do druhého poločasu jakoby nastoupily jiné týmy. Domácí ze své aktivity polevili a dali prostor hostům, kteří toho využili hned v 55', kdy se po centru ze strany prosadil umístěnou střelou k tyči Čech ml. - 1:1. Mutějovičtí dlouho odolávali tlaku Zavidova, který měl šance, ale byla to buď obrana nebo golman Aksamit, u kterých každá akce končila.

 

Tlak Zavidova se zvyšoval a přišlo zasloužené vedení. V 83' vysunul Čech ml. krásným pasem Žďánského, který postupoval na Aksamita a střelou mezi nohy upravil skóre zápas - 1:2. Hned v 86' to byl opět Čech ml. a centr na Žďánského, který obstřelil domácího brankáře a navýšil vedení - 1:3.

 

To nejlepší nakonec v podání Čecha ml. V 88' se dostal na půlce k balonu, obhodil si bránícího hráče, udělal kličku Aksamitovi a stanovil tak konečný výsledek zápasu - 1:4.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Petr Čech st.: ,,K dnešnímu zápasu jsme odjížděli s tím, že chceme domácí potrápit a případně získat nějaký ten bod. První poločas byl z naší strany hodně špatný, bez chuti a pohybu jsme domácím moc nestíhali. Naštěstí se nám povedl nástup do druhého poločasu, vstřelit gól, který nás nakopl a ve zbytku zápasu jsme domácí již k ničemu nepustili a na konci zápasu přidali 3 vítězné góly po krásných akcích."



Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POLÍVKA Zdeněk, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.