1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na úvod jara překvapení v Kněževsi


Branky


0

Kněževes - Souboj dvou rozdílných celků nám nabídlo hned první jarní kolo. Domácí Kněževes, hrající na postupových místech, přivítala na své půdě Senomaty, které nemají daleko k sestupu. Kněževes neměla za celou přípravu jediné přátelské utkání, kdežto její soupeř ze Senomat má za sebou náročnou přípravu, ve které pár přátelských utkání odehrál. Fotbal je nevyzpytatelný a přesně to se dnes potvrdilo. Nový lodivod senomatských fotbalistů Jiří Kučera naordinoval správnou taktiku a svůj tým dovedl k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Za příjemného jarního počasí se odehrálo první jarní kolo na hřišti Kněževsi, které bylo sice trochu promáčené, ale přesto dobře připravené k zápasu. Domácí šli do utkání jako favorité a to se také potvrdilo. První poločas byla založena hra Kněževsi na nakopávaných balonech, ale hostující obrana odolávala. Výkon hostů byl ale v prvním poločase velmi pasivní.

 

První větší šanci měl domácí Večeřa ve 30', když se objevil sám před Kučabou, kterého jen trefil a z následné dorážky neumístil míč mezi tři tyče Hanych. Ve 42' měli domácí další šanci, když vysunul Vrábík dlouhým balonem Večeřu, který sklepl na Holečka a jeho následnou střelu Kučaba výborně vyboxoval. Po celý poločas byl tlak Kněževsi enormní, ale domácí defenziva dokázala udržet čisté konto.

 

Štěstí na straně hostů

V druhém poločase měla Kněževes častěji míč na kopačkách, držela soupeře většinu času na své polovině, ale přesto to byli právě Senomatští, kteří se ujali vedení krátce po začátku druhého poločasu. Ve 47' se dostal k balónu Mácha, postrčil si míč za vápnem a jeho následná střela zapadla k tyči - 0:1. V 51' měli domácí k dispozici standartní situaci ze strany, ke které se postavil kapitán domácího týmu Vrábík a parádní technickou střelou trefil pouze zadní tyč hostující branky.

 

Tlak domácích fotbalistů pokračoval. V 58' podobná standartka, u míče opět Vrábík. Centr na zadní tyč, který jeden z hráčů Kněževsi vrátil hlavou před branku, kde se domácí sice prosadili, ale gól nebyl uznán z důvodu ofsajdového postavení. Krátce poté se domácí dočkali vyrovnávací branky. Hanych postupoval sám na brankáře, ale hostující obránce na poslední chvíli vypíchl míč na roh. Rohového kopu se ujal Vrábík a stříleným centrem na přední tyč překvapil Kučabu, který míč dle rozhodnutí pomezního rozhodčího vyboxoval až za čárou - 1:1.

 

V 70' došlo k další změně skóre, ale tentokrát na druhé straně. Byl to opět Mácha, který dostal míč, postupoval směrem na branku soupeře a vedle sebe měl nabíhajícího Polcara, který by šel sám na brankáře. Mácha si ale míč zasekl, vystřelil a propálil Lennera, kterému míč trochu nešťastně propadl mezi rukavicemi - 1:2. Krátce po vedoucí brance měli Senomatští další šanci, kterou ale nevyužili.

 

Tlak domácího týmu stupňoval a obrana Senomat měla o práci postaráno. Trochu zbytečnými fauly měli Kněževští k dispozici dva přímé kopy. Z toho prvního kousek za vápnem poslal Vrábík míč kousek vedle hostující branky a při druhém centroval do vápna, ale následná hlavička zamířila jen těsně vedle. Závěrečný tlak hosté ustáli a odvážejí si tak velice důležité 3 body z horké půdy Kněževsi.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Jiří Kučera: ,,V první půli jsme se báli hrát, měli jsme ze soupeře respekt a ze hry jsme moc neměli. V druhém poločase jsme dovolili Kněževsi hodně standartek. V tomto zápase se k nám velice přiklonilo štěstí, ale to k fotbalu patří. Hlavně při druhém a zároveň vítězném gólu, kdy chyboval brankář domácích. K dispozici jsme neměli například zraněného Vávru, ale zápas jsme naštěstí zvládli dohrát a zvítězit v něm.''



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (70. M. Miksa [-] ) , J. Vršecký [-] (70. R. Vaníček [-] ) , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Špidra [-] (66. A. Polcar [-] ) , R. Hůla [-] , F. Čížek [-] (46. F. Štědronský [-] ) , L. Mácha [-] , M. Komín [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , M. Palkoska [-] (77. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-] (84. D. Hůla [-] )

ŽK: 50. M. Komín , 51. J. Kodeš , 64. M. Špidra .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - TREŠL Miroslav, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.