2:1
(1:1)
33. V. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chmelaři potvrdili formu. I s egyptskou posilou porazili Jesenici


Branky


34. R. Sattler , 79. P. Sajner - 33. V. Fiala
0

Utkání dvou sousedů v tabulce slibovalo zajímavou podívanou. Týmy měly shodně 21 bodů. Domácí lodivod Křikava se mohl opřít o služby Roubíka i Staňka, ale také se poprvé představila zahračniční posila - egyptský útočník Mostafa Hany Ibrahim. Hosté sice vedli, ale domácí utkání otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ŠTĚSTÍ SE PŘIKLONILO K DOMÁCÍM

I hostující lodivod Bedřich Bočánek měl k dispozici své opory. Utkání se hrálo v sobotu dopoledne za krásného počasí. Hosté se dostali do vedení ve 33', kdy se prosadil Fiala - 0:1. Vedení trvalo pouhou minutu, protože vyrovnal mladík Sattler - 1:1. Oba dva týmy měly i další šance, ale stav zůstal vyrovnaný.

Druhý poločas se oba dva týmy snažily dát rozhodující branku, ta ale padla až v 79', kdy se v dresu domácích prosadil nestárnoucí Petr Sajner - 2:1. Jesenice už vyrovnat nestihla. Mužstvo Mutějovic si v tabulce naopak polepšilo. 



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - M. Ibrahim [-] (92. J. Borský [-] ) , M. Staněk [-] , P. Sajner [-] , T. Roubík [-] , L. Roubík [-] , J. Melč [-] , J. Křikava [-] (61. L. Koláček [-] ) , L. Kapoun [-] , T. Čuda [-] , R. Sattler [-] (75. M. Rosa [-] )

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] (72. J. Beneš [-] ) , S. Tesař [-] , J. John [-] , J. Pfejfer [-] , F. Horvát [-] , M. Kohout [-] , P. Altman [-] , J. Mutínský [-] (85. D. Kapoun [-] ) , P. John [-]

ŽK: 60. J. Mutínský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fejfar Jakub - TITLBACH Marek, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.