D. Vávra 54. (p.)
H. Akopjan 78.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Vochov zdolal po boji Letnou


Branky


54. D. Vávra (p.) , 78. H. Akopjan - 43. M. Geiger
0

Zajímavý souboj z horního patra tabulky zvládli lépe fotbalisté Vochova, kteří měli sice již jistou druhou příčku v tabulce, ale přesto nakonec přetlačili Letnou, které naopak zhasla šance na případnou účast v baráži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vochov spaloval šance, Letná se ujala vedení

Od prvních minut zápasu bylo patrné, kdo bude udávat tempo hry. Vochov, jenž už měl jsitotu postupu, se snažil hrát pohledný fotbal a i se často dostával do gólových příležitostí. V koncovce ovšem domácímu celku nepřálo potřebné štěstí. Buď včas zasáhla defenzíva Letné, nebo se případně zaskvěl brankář Baranský. Domácím se proto nedařilo v první části vstřelit branku, ale hosté naopak z ničeho nic udeřili. Už už to vypadalo, že je míč za brankovou čárou, ale Martin Geiger ho ještě dokázal včas zastavit a následně střelou z ostrého úhlu překvapil brankáře Elkobrosyho, jenž ani sám nevěděl, jak se míč dostal do jeho sítě. Do pauzy šli proto spokojenější Letná. 

Letenské šance na baráž uhasly

Po změně stran se dění na hřišti prakticky nezměnilo. Domácí tým působil nadále fotbalovějším dojmem. Navrch se mu podařilo brzy vyrovnat. Po zbytečném faulu v pokutovém území dostal Vochov k dispozici pokutový kop, který suverénně proměnil David Vávra. Letná proto musela znovu zabrat, ale tentokrát již potřebné štěstí neměla. Naopak domácí celek dokázal ještě jednou ve zbytku zápasu udeřit a všechny body proto zůstaly ve Vochově. A to navíc domácí dohrávali v deseti, když nervy neudržel známý domácí bouřlivák Klein, jenž po druhé žluté kartě putoval předčasně do sprch. Po hezké akci Vochovských se míč dostal do vápna k Henriku Akopjanovi, který se z gólové pozice nemýlil. Vochov se proto rozloučil se III. třídou vítězstvím, Letné naopak uhasla šance na případnou baráž. 



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Bylo patrné na našem výkonu, že už máme jistý postup. Přesto jsme nezahráli úplně špatně, ale spalovali jsme šance. V druhé půli jsme ale zabrali a otočili stav zápasu, přestože jsme dohrávali v deseti. Do sestavy kola bych za nás nominoval zkušeného Martina Šulaje, který si to určitě zaslouží. Dobrý výkon předvedl i Vávra a Klein. Chtěl bych poděkovat na závěr ještě všem klukům za celou sezonu a také našim fanouškům, kteří nás podporovali v cestě za postupem.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jaroslav Rada: Chtěli jsme rozhodně vyhrát, abychom ještě měli alespoň teoretickou šanci na baráž. Bohužel domácí mají silný tým a my navíc jsme to těžce dávali dohromady. vedli jsme, ale soupeř svojí kvalitou skóre otočil. Dobré utkání odehrál Martin Geiger.



Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Štec [-] - H. Akopjan [-] , D. Konáš [-] , T. Hošek [-] , M. Klement [-] , D. Vávra [-] , M. Ausberger [-] , P. Tlustý [-] , Z. Klein [-] , A. Boguševschi [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - J. Diviš [-] - T. Kamínek [-] , J. Jelínek [-] - S. Žák [-] , Z. Soukup [-] - J. Vůch [-] , M. Geiger [-] , J. Gärtner [-] , J. Vričan [-] , J. Rada [-]

ŽK: 44. D. Vávra , 55. Z. Klein - 19. M. Geiger , 44. J. Gärtner . ČK: 69. Z. Klein .
Hráči zápasu: Z. Klein , D. Vávra .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MIČAN Jan - HRUŠKA Roman (N), SMOLÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.