7:1
(2:0)
58. J. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Druztová se rozloučila kanonádou proti Vodním stavbám


Branky


17. J. Zeman , 27. L. Denk , 53. J. Šlauf , 63. J. Šlauf , 76. T. Roubal , 79. J. Zeman , 90. T. Linda - 58. J. Fiala
0

Již dlouhou dobu jistý vítěz III. třídy Plzeň - Město v posledním kole nezaváhal, když v domácím prostředí sestřelil poslední vodníky sedmi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová měla hru plně ve své režii

Domácí tým, který již měl několik kol jistotu postupu, chtěl odčinit poslední porážku na vlastním hřišti proti Prazdroji, a od začátku zápasu bylo patrné, že se mu to nejspíše podaří. Druztová působila na hřišti fotbalovějším dojmem a diktovala tempo hry. V první části se přesto domácí fotbalisté prosadili jen dvakrát. Po hezké kombinační akci se prosadil Jiří Zeman, druhou branku vstřelil Jiří Denk. Vodníci měli několik zajímavých náznaků šancí, ale domácí obrana je k ničemu nepustila. Do kabin šli proto spokojenější fotbalisté Druztové. 

Domácí rozjeli kanonádu

Po změně stran se už domácí celek naplno pustil do posledního celku tabulky a s chutí přidával branky jako na běžícím pásu. Na třígólovoý rozdíl navyšoval vedení Druztové zakončující Jan Šlauf. Hosté přesto následně na chvilku zdramatizovali průběh duelu. Jan Fiala překvpail všechny přímou střelou od rohového praporku, kterou lapil gólman Purkar až za svojí brankovou čárou. Následně si ale vzal slovo znovu Jan Šlauf, jenž navýšil náskok Druztové. Poté už nadále úřadovali jen domácí fotbalisté, kterým se dařilo proměňovat své šance. Druztová se prosadila ještě třikrát. Další branky dávali Tomáš Roubal, Jiří Zeman a Tomáš Linda. Druztová se proto rozloučila se sezonou vysokým vítězstvím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Jsme rád, že jsme se s fanoušky rozloučili dobrou hrou a vysokým vítězstvím, čímž jsme odčinil poslední domácí nezdar proti Prazdroji. Ve druhé půli jsme v utkání ještě více dominovali a proměňovali jsme i šance. Dobré utkání odehráli Lukáš Denk a Jan Šlauf.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský: Vodníci přijeli do Druztové značně oslabení, ale v prvním poločas podávali statečný výkon a stav 0:2 z jejich pohledu byl pro ně ještě úspěchem. Nastoupit dokonce musel v průběhu první části 54-letý Stanislav Větrovský (úsměv). Druhý poločas už docházeli vodníkům síly a ukazovalo se to na skóre, ale přímo z rohu dali alespoň jeden gól.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , J. Ilgner [-] , D. Roubal [-] , J. Zeman [-] , L. Denk [-] , P. Jirka [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Fischer [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - T. Sýkora [-] , M. Sýkora [-] - M. Hricina [-] , T. Pavlíček [-] , J. Kačer [-] - P. Švarcbach [-] , J. Zima [-] , P. Stahoň [-] , J. Fiala [-] , T. Frýdl [-]

Hráči zápasu: J. Šlauf , L. Denk .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: SLABÝ Otto - NAVARA Jaroslav (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.