Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj dvěma góly v závěru skolil Slovan a může se připravovat na baráž


Branky


0

Poslední klíčový krok k baráži udělali v posledním kole fotbalisté Prazdroje, kteří v dvěma brankami v závěrečné desetiminutovce porazili Slovan, a mohou se těšit na ošemetnou baráž o postup do okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V deseti hrajících hosté drželi krok

Slovan se jen s bídou scházel s blížícím se začátkem utkání a nakonec nastoupil pouze v deseti. Ani tento deficit ale hostům nebránil k tomu, aby se ujali vedení. Petr Háva ve 4. minutě zápasu napřáhl a jeho tým se rázem ujal vedení. Hostující tým se prezentoval v první části především oaptrnou hrou a chtěl si dávat pozor na řadní vrátka, domácí naopak museli útočit, pokud chtěli jít do baráže. Vyrovnáno bylo hned záhy. Po třech pěkných přihrávkách se do koncovky dostal Patrik Matula, který nezaváhal. Domácí tým nadále tlačil ve zbytku první části, nicméně další branku se mu vstřelit už nepodařilo. Do kabin se proto šlo za nerozhodného stavu. 

Prazdroj vše zachraňoval v závěrečné desetiminutovce

Po změně stran začala být ještě patrnější převaha Prazdroje, jenž se navíc dostal poprvé v utkání do vedení. Pavel Hyneš utekl od poloviny hřiště všem a následně se v koncovce nemýlil. Slovan se ovšem nevzdal a povedlo se mu  srovnat stav duelu. David Bulant vzal zodpovědnost na sebe a pěknou střelou ze standardní situace překonal gólmana Kolaříka.  Na tahu proto byly opět domácí, který k jistotě baráže potřebovali zvítězit. Náramně se jim ale povedla závěrečná část zápasu. Po pasu do vápna z volného přímého kopu se v nepřehledné situaci nejlépe zorientoval Radek Hedvík, jenž překonal hlavou brankáře Feiferlíka. Ještě větší klid na domácí kopačky dal následně Dmytro Dergačov, který si hezky zasekl míč a následně ho poslal nekompromisně do sítě.

 

Na Prazdroji se proto mohou připravovat na baráž, kterou sehraje plzeňský klub proti Chrástu. První utkání je na programu ve středu v Chrástu, nejspíše od 18:00, odveta se sehraje v sobotu na Prazdroji, nejspíše od 17:00. 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Pavel Hyneš: Bylo asi trochu znát na našem výkonu, že jsme potřebovali vyhrát. Hosté přijeli jen v deseti, ale přesto neodehráli vůbec špatné utkání a potrápili nás. Naše převaha byla nejvíce znát po změně stran, kdy už asi soupeři více docházeli síly. Jsme rádi, že jsme to zvládli. Dobrý výkon předvedl předstoper Pavel Brichcín a levý obránce Roman Weis.




Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , R. Hedvík [-] , P. Hyneš [-] , D. Dergachov [-] , D. Urie [-] , R. Wais [-] , P. Brichcín [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Brejcha [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - M. Koranda [-] , M. Braun [-] , J. Ivanišyn [-] , A. Radvanovský [-] , M. Šedivý [-] , P. Háva [-] , L. Stupka [-] , J. Hrdlička [-] , D. Bulant [-] , O. Ladislav [-]

ŽK: 87. V. Kolařík , 90. P. Brichcín - 60. D. Bulant , 79. M. Feiferlík .
Hráči zápasu: R. Wais , P. Brichcín .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Votruba Jiří - KŘEPELKA Petr (N), ŠŮHA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.