5:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako řemen! Pěkná podívaná se šťastnějším koncem pro rezervu Touškova


Branky


30. J. Popelka , 52. J. Hauer , 57. J. Anděl (p.) , 64. J. Anděl - 9. P. Mudra , 11. D. Bulant , 61. A. Payer , 74. A. Payer
0

Souboj dvou sousedů v tabulce přinesl v řádné hrací době osmigólovou přestřelku, po níž bylo skóre nerozhodné. V penaltovém rosztřelu se usmálo štěstí na domácí Město Touškov B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan výborně začal

Od začátku utkání bylo patrné, že tento zápas bude bavit. Hrálo se od prvních minut nahoru, dolů. Jako první do vedení se dostali hosté, kteří využili po deseti minutách dvě hrubé chyby v soupeřově obraně. Prosadili se Patrik Mudra a David Bulant. Následně ale zapnuli i domácí fotbalisté, kteří zahodili několik vyložených šancí. I přesto se ovšem v první části dočkali snížení. Jan Popelka prošel přes tři obránce soupeře a suveréně zakončil. Do šaten se proto šlo za stavu 1:2, který dával výhodu hostujícímu celku. 

Touškov během deseti minut otočil skóre

Po změně stran bylo tempo hry nadále svižné, hrál se hodně ofenzivní a líbivý fotbal na to, že se jedná o nejnižší soutěž. Branky ale padaly pouze do svatyně Slovanu. Centrovaný míč ze strany přepustil po křiknutí kanonýr Anděl dvornímu nahrávači Jaroslavu Hauerovi, který měl před sebou už jednoduchou práci. Brzy na to ovšem rozhodčí nařídil pokutový kop, s kterým chladnokrevně naložil Jakub Anděl. Domácím nicméně vedení příliš dlouhou dobu nevydrželo. Adam Payer hodně rychle vrátil stav zápasu znovu na nerozhodnou hodnotu. Za Město Touškov nicméně odpověděl opět Jakub Anděl, jenž potvrdil roli nejlepšího kanonýra soutěže a zorientoval se nejlépe ve skrumáži ve vápně. Hosté měli nicméně Adama Payera, jenž orvněž druhým gólem v zápase znovu srovnal stav duelu. Na řadu proto nakonec musely přijít pokutové kopy.  

Penaltová loterie pro Město Touškov

Souboj o bonusový bod vyzněl lépe pro domácí fotbalisty, kteří zvítězili v dovednostní soutěži poměrem 4:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Ján Boháč: Hodně nadprůměrné utkání na tuto soutěž. Hrálo nahoru, dolů, se šancemi na obou stranách. bylo to opravdu hezké utkání pro diváky. Škoda jen, že jsme nevyhráli za tři body, takhle furt ztrácíme na Slovan. Dobré utkání odehrál v záloze Jan Popelka. Znát byl i Jaroslav Hauer z áčka a dvougólový Anděl.




Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
J. Pecl [-] - P. Dyk [-] , J. Anděl [-] , J. Hauer [-] , P. Vyšata [-] , M. Šůla [-] , P. Boháč [-] , J. Popelka [-] , J. Huleš [-] , A. Jánek [-] , K. Pachl [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - J. Bartoš [-] , L. Stupka [-] , A. Payer [-] , F. Novický [-] , P. Mudra [-] , T. Klozar [-] , M. Braun [-] , J. Ivanišyn [-] , P. Háva [-] , D. Bulant [-]

ŽK: 88. J. Anděl , 89. J. Hauer - 80. F. Novický , 88. J. Bartoš .
Hráči zápasu: J. Popelka , J. Anděl , J. Hauer - A. Payer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Votruba Jiří - WAGNER Aleš (N), KRAFT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.