Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Vodní stavby potrápily silný Vochov


Branky


0

Překvapivé drama se zrodilo na hřišti Vodních staveb, které dlouhou dobu drželi s Vochovem krok. Hostující Vávra ale vzal zodpovědnost na sebe a dvěma góly rozhodl utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodní stavby šly dvakrát do vedení

Nedělní teplé počasí přineslo zajímavý zápas na hřišti Vodních staveb, které značně potrápily silný Vochov. Hosté těžce dávali sestavu dohromady a po devíti minutách hry jim bylo ještě hůře, když se z rychlé akce prosadil domácí David Brunner. Odpověď Vochova ale byla přímo blesková. Martin Klement výborně vyhodnotil celou situaci a zkusil ze čtyřiceti metrů překvapit gólmana soupeře. Ten měl stížený výhled proti sluníčku a balon proto nakonec skončil až v síti. Vyrovnané utkání, v němž byl Vochov sice techničtější, ale domácí naopak spoléhali na rychlé brejky, přinesl další branky na konci první části. Do vedení poslal vodníky Michal Bejvl, jenž vstřelil svůj první branku v dresu Vodních staveb. Hosté s odpovědí nicméně znovu nelenili a do pauzy se šlo za rohodného stavu, prosadil se Petr Kříž

Druhá půle patřila Vochovu

V druhé části se dařilo více fotbalistům Vochova, které dostal do edení aktivní Martin Klement. Na tento gól ale ještě dokázali domácí zareagovat, když se prosadil Michal Hricina. Vzápětí se ale ve vápně uvolnil David Vávra, a Vochov byl znovu na koni. Celkově pěkné utkání proto spělo k napínavému konci. Vodní stavby navíc neproměnili penaltu, což byl nejspíše rozhodující moment zápasu. Hostující David Vávra totiž udeřil ještě jednou a definitivně rozhodl o tom, že všechny body půjdou do Vochova, který nadále drží klíčovou druhou příčku v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský: Pěkné utkání, které se muselo líbit. Bohužel se špatným koncem pro nás. Za vodníky zahrála nejlépe osvědčená trojka Sýkora, Brunner, Větrovský které výborně řídil trenér Stanislav Větrovský (úsměv).

SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Těžce jsme dávali sestavu dohromady, což se projevilo i na výkonu. Jsme rádi, že jsme soupeř nakonec nějak udolali a získali tři body, které nás přiblížili k případné baráži či přímému postupu. Dobré utkání odehrál Klement s Vávrou, vyzdvihl bych i zkušeného stopera Pavla Ausbergera.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - M. Sýkora [-] , T. Sýkora [-] - M. Hricina [-] , M. Lukáš [-] , T. Pavlíček [-] , J. Kačer [-] - J. Frýdl [-] , J. Fiala [-] , M. Nolč st. [-] , T. Frýdl [-]

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Štec [-] - P. Kuchař [-] , M. Klement [-] , D. Vávra [-] , M. Ausberger [-] , P. Tlustý [-] , E. Strejček [-] , P. Ausberger [-] , P. Kříž [-] , A. Boguševschi [-]

ŽK: 70. M. Sýkora - 55. D. Vávra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - HAVEL Jaroslav (N), AKOPJAN Henrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.