3:4p.
(2:1)
24. T. Roubal
83. P. Fischer
84. D. Kestler (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová dotáhla dvoubrankové manko a odvezla si z Chotíkova dva body


Branky


14. P. Voves , 39. M. Matas , 57. F. Dobrý - 24. T. Roubal , 83. P. Fischer , 84. D. Kestler (vl.)
0

Dlouhou dobu to vypadalo na to, že lídr soutěže znovu ostrouhá, ale nakonec v závěru zápasu zapnul a dvěma slepenými brankami dotáhl duel do penaltové loterie, v níchž rozhodovali až brankáři. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová zahazovala šance

Již jistý vítěz soutěže nezačal v Chotíkově vůbec špatně a od začátku si vypracoval několik nadějných příležitostí. Domácí obrana včele s gólmanem Fryčkem ale odolala a naopak udeřilo na druhé straně. V závaru ve vápně se nejlépe zorientoval mladý Petr Voves, jenž dostal balon za záda gólmana Purkara. Odpověď hostů ale přišla poměrně záhy. Tomáš Roubal dostal na hranici vápna balon a přesnou střelou k tyči zajistil vyrovnání. Poslední slovo v první části měli ale domácí. Martin Matas to zkusil z velké dálky a jeho parádní rána skončila až za hostujícím brankářem, jemuž míč trochu zaplaval, a navíc ho příliš neviděl. Do přestávky šli proto spokojenější domácí fotbalisté. 

Hosté zachraňovali zápas až v poslední desetiminutovce

Po změně stran bylo utkání nadále vyrovnané, s přibývajícím časem ale ubývaly síly na obou stranách vlivem horkého počasí. Třetí branku ale přidal domácí Chotíkov. František Dobrý dostal balon do vápna a poslal ho přesně k tyči. Vypadalo to proto, že domácí tým má nakročeno k vítězství, ale následně přišla komplikace. Střelec třetí branky - František Dobrý neudržel nervy a během jedné minuty uviděl dvě žluté karty, po nichž následovala červená. Mírně vyhecované utkání přálo více Druztové, které předvedla následně parádní závěr. V závěrečné desetiminutovce nejprve skóroval Petr Fisher, jenž se nejlépe zorientoval v šestnátce. Neuběhla ani minuta a už bylo srovnáno. Střela Jiřího Folka se od tyče odrazila zpět do hry, kde si pod velkým nátlakem hostů vstřelil David Kestler vlastní branku. Utkání proto doputovalo do pokutových kopů. 

Dlouhé penaltové drama

Střelci obou týmů měli při poutových kopech hodně přesně mušku a kromě jednoho zaváhání na obou stranách, kdy míč trefil brankovou konstrukci, si gólmani na míč nešáhli. Rozuzlení proto přišlo právě až v době, kdy šli zahrávat brankáři. Souboj vyzněl jednoznačně pro gólmana Purkara, který nejdříve vychytal svůj protějšek, aby následně sám proměnil a rozhodl. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Vyrovnané utkání, které jsme zachraňovali až v závěru. Pomohla nám nedisciplinovanost soupeře, díky níž jsme v závěru měli šanci vyrovnat. V penaltách rozhodovali až gólmani. Právě Pavel Purkar vstřelil vítězný gól a i toho hodně pochytal, dobré utkání odehrál i Jirka Folk.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
J. Fryček [-] - M. Vojáček [-] , P. Novák [-] , P. Voves [-] , F. Dobrý [-] , M. Matas [-] , P. Malata [-] , M. Hauer [-] , P. Maruš [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - P. Ježek [-] , J. Hauptmann [-] , M. Hakr [-] , V. Němeček [-] , L. Denk [-] , P. Jirka [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 35. P. Malata , 64. M. Matas , 64. F. Dobrý - 80. L. Denk . ČK: 65. F. Dobrý .
Hráči zápasu: J. Folk , P. Purkar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MIČAN Jan - HÁDEK Michael (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.