4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union B přejel v souboji o předposlední místo rezervu Vodních staveb


Branky


0

Souboj o předposlední místo v nejnižší soutěži nabídl jednoznačný výsledek, když Union B nasázel vodníkům čtyři branky. O výsledku zápasu ale domácí tým rozhodl až v poslední dvacetiminutovce zápasu, kdy vstřelil tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unionu vyšel začátek

Přímo snový vstup do zápasu měli v tuhém souboji mezi dvěma nejhoršími týmy soutěže fotbalisté Unionu B. Jakub Hrbáček se zmocnil balonu před vápnem a poté, co přešel přes dva obránce soupeře, poslal přesnou střelou svůj tým do vedení. Domácí se proto dostali do sedla, ale Vodní Stavby rozhodně nechtěly dát svojí kůži lacino. Hra byla po první vstřelené brance spíše vyrovnaná a i hosté se snažili kousat. Gólman Horn ale byl pozorný ve své svatyni a poradil si s několika slibnými příležitostmi soupeře. Ani domácím se už ale nepodařilo vyzrát na soupeřova gólmana Karase, do poločasu proto šel Union za těsného náskoku. 

Definitivní rozhodnutí přišlo až v závěru

Vodní stavby i po změně stran nadále držely naději na bodový zisk, když potřebovaly vstřelit jen jednu branku. Obrany obou celků včele s gólmany ovšem fungovaly na jedničku a dlouhou dobu to vypadalo, že další branky už nepřijdou. Důležitý zápas nakonec popostrčil blíže ke svému rozuzlení domácí Luboš Kučera, který jako střídjaící žolík nezklamal a po sedmdesáté minutě zápasu přidal druhou uklidňující trefu pro svůj tým. Žolík Unionu po pár minutách na hřišti napřáhl zpoza vápna a jeho nepříliš povedená střela propadla gólmanu Karasovi mezi rukama. Unionu se navíc povedlo vstřelit ještě další dvě branky. Výkop gólmana Horna prodloužil Murín na rozběhnutého Petra Kutného, jenž v poklidu obstřelil brankáře soupeře. Gólový účet zápasu dokončil Luboš Kučera, který si dobře naběhl na perfektní Hrbáčkův pas ze stran, jenž nečekaně patičkou uklidil do sítě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Zápas sezóny, o předposlední místo v poslední soutěži, jsme zvládli dobře. Dostali jsme se do vedení po pěkné individuální akci, ale pak se nám dlouho nedařilo přidat pojistku a soupeř určitě nehrál špatně, takže bylo až do konce o co hrát. Druhý gól, dvacet minut před koncem, pak zápas rozhodl. Dobrý výkon předvedl gólman Horn, který pochytal pár šancí. Samozřejmě povedený zápas odehrál Luboš Kučera, jenž vstřelil dva góly. Špatný zápas neodehrál ani Kuba Hrbáček.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský: Domácí dali brzo branku, ale jinak byl první poločas vyrovnaný . Ve druhé půli se hra přelívala z jedné strany na druhou a rozhodl moment, kdy náš hráč šel sám na brankáře ale sporný ofsajd, který viděl jen pomezní, útok zastavil a vzápětí jsme dostali druhý gól, a bylo po zápase. naším nejlepším hráčem byl brankář Karas, který je mimochodem reprezentační brankář doktorů, a zúčastní se v červenci mistrovství.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - M. Češek [-] , P. Filmak [-] , R. Falbr [-] , P. Chudý [-] - Z. Lhoták [-] , K. Kučera [-] , J. Hrbáček [-] , M. Čopan [-] - J. Murín [-] , P. Kutný [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - M. Sýkora [-] , T. Sýkora [-] - M. Hricina [-] , M. Lukáš [-] , T. Pavlíček [-] , J. Kačer [-] - J. Fiala [-] , D. Brunner [-] , P. Švarcbach [-] , T. Frýdl [-]

ŽK: 35. J. Frýdl , 50. T. Sýkora , 61. J. Fiala .
Hráči zápasu: M. Horn , J. Hrbáček , L. Kučera - M. Karas .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MIČAN Jan - TEOCHARIS Roman (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.