Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj se do toho obul a během první půle nasázel rezervě Touškova šest branek


Branky


0

Fotbalisté Prazdroje rozjeli proti Městu Touškovu doslova ofenzivní smršť, která znamenala šest gólových zářezů hned v prvním dějství. Následně už žádná branka ovšem nepadla, přesto si plzeňský celek s chutí zastřílel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padaly v první části

Domácí Prazdroj chtěl do zápasu hodně rychle vletět, což se mu do puntíku povedlo. Plzeňané se ujali vedení hned po devíti minutách hry. Bývalý hokejový útočník plzeňské Škodovky Jakub Lev ukázal, že si rozumí i s míčem, a poté co obešel čtyři protihráče soupeře, své sólo nekompromisně zakončil. Od té doby se rozjel gólostroj domácího celku. Na rozdíl dovu gólů zvyšoval Patrik Matula, třetí trefu obstaral po pěkné hlavičce slovenský záložník Ondrej Litványi. Domácí se bavili fotbalem a soupeři, jehož nejstaršímu hráči bylo dvaadvacet let, přidávali postupně další trefy. Čtvrtý gól obstaral Jaroslav Pavlíček, pátou branku zařídil znovu Patrik Matula. Gólové hody v první polovině zápasu ukončil těsně před odchodem do kabin Ondrej Litványi, jenž se opět prosadil přesnou hlavičkou. 

Touškov zlepšil defenzivní činnost a gólové hody se zastavily

Po přestávce Město Touškov B viditelně zapnul při obranné činnosti a dařilo se mu držet rozjeté domácí útočníky dále od své svatyně. Prazdroj se sice nadále snažil tlačit směrem kupředu, ale jen těžce se prodíral zlepšenou defenzívou protivníka. K vidění bylo ještě několik zajímavých příležítosti, ale další branku už přihlížející diváci neviděli. Radovat se přesto mohli na Prazdroji, kteří si v domácím prostředí došel pro hladké vítězství,  a potvrdil tím uplynulý skalp vedoucí Druztové. 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Pavel Hyneš: Věděli jsme, že soupeř přijede s hodně mladou sestavou. Chtěli jsme proto na soupeře rychle vletět, což se nám povedlo. Měli jsme převahu a dávali jsme branky. Po pauze se Touškov zlepšil v obraně a nepřipustil větší příděl. Našimi nejlepšími hráči byl záložník Ondřej Litványi a krajní obránce Václav Brejcha.

TJ Sokol Město Touškov B
Ján Boháč: Rozhodla zkušenost. Domácí měli v první části osm šancí a vstřelili šest gólů. My jsme se zlepšili až po přestávce, kdy jsme v rámci pravidel přitvrdili a ztratili respekt z domácího útočníka Lva. Povedený zápas odehrál ve středu zálohy Jan Popelka, jenž je na tom technicky velmi dobře, ale bohužel toho nedokážeme využít.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , M. Ranš [-] , P. Hyneš [-] , J. Lev [-] , D. Urie [-] , J. Hofrajtr [-] , P. Hein [-] , P. Brichcín [-] , O. Litványi [-]

TJ Sokol Město Touškov B
J. Pecl [-] - L. Peikert [-] , L. Syrovátka [-] , M. Tříkač [-] , P. Vyšata [-] , M. Šůla [-] , P. Boháč [-] , J. Popelka [-] , J. Huleš [-] , A. Jánek [-] , K. Pachl [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: Pátek Dalibor - ŠŮHA Pavel (N), WAGNER Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.