1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas nakonec dopadl lépe pro Chotíkov


Branky


0

Souboj dvou celků z druhé poloviny tabulky vyšel lépe rezervě Chotíkova, která měla více štěstí v zakončení a ze Slovanu si odvezla všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hned na začátku

Do utkání vstoupila obě mužstva ve velkém tempu a hned po dvou minutách hry padla první branka. Po rohovém kopu se ve vápně dostal k balonu Pavel Novák, který přesnou hlavičkou poslal Chotíkov B do vedení. vyrovnání ovšem přišlo hodně brzy, po deseti minutách. Domácí celek se zmocnil míče a vydal se rychle dopředu, kde celou akci zakončoval pohotový David Bulant. I následně bylo k vidění mnoho zajímavých momentů na jedné či druhé straně, další branka ale padla až těsně před odchodem do kabin. Domácí celek nevhodil ideálně autového vhazování a soupeř ihned poslal míč do vápna, kde byl připraven David Vacek. Hosté šli proto do šaten spokojenější. 

Další góly už nepřišly

Po změně stran se znovu hrál poměrně kvalitní fotbal, dalších branek se už ale přihlížející diváci nedočkali. Slovan se sice aktivně tlačil kupředu a snažil se ěnco udělat s nepříznivým stavem duelu. Rezervu Chotíkova ovšem ve své svatyni držel gólman Šlajs, jenž působil ve své brance jako skála, o níž se tříštily akce protivníka. Nakonec proto už ve zbytku duelu žádný míč do sítě nepadl a spokojenější mohli být proto hosté, kteří si do Chotíkova odvezli všechny body. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík starší: Mělo to vysokou úroveň. Řekl bych, že jsme měli spíše více šancí, ale neproměnili jsme je. Chotíkov měl navíc několik hráčů z Áčka, což bylo pozitivně znát na úrovni zápasu. Dlouho jsme si už takhle dobře nezahráli. Dobrý výkon v utkání předvedl defenzivní záložník Josef Nosek.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer: Bylo to vyrovnané utkání, v němž to mohlo dopadnout jakkoliv. Nás v důležitých chvílích podržel náš gólman, především ve druhém poločase. V kombinaci se nám sice moc nedařilo, ale za tři body jsme samozřejmě rádi.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - D. Bulant [-] , J. Hrdlička [-] , P. Mudra [-] , M. Koranda [-] , J. Nosek [-] , M. Cigler [-] , J. Končel [-] , M. Feiferlík [-] , F. Novický [-] , M. Braun [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - P. Oulík [-] , M. Vojáček [-] , P. Čech [-] , M. Vyskoč [-] , P. Maruš [-] , J. Fryček [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-] , M. Hauer [-] , P. Novák [-]

ŽK: 49. A. Radvanovský - 39. M. Vojáček .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: MIČAN Jan - VOLF Petr (N), HÁDEK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.