D. Vávra 41.
D. Vávra 55.
D. Vávra 77. (p.)
3:4p.
(1:1)
39. M. Hakr
75. J. Folk
86. J. Folk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nejlepších týmů nabídl velké drama s penaltovým koncem


Branky


41. D. Vávra , 55. D. Vávra , 77. D. Vávra (p.) - 39. M. Hakr , 75. J. Folk , 86. J. Folk
0

O vítězi letošní sezony ve III. třídě Plzeň - Město je sice po minulém kole rozhodnuto, ale právě o víkendu na sebe narazila první dvě mužstva tabulky. Ve vyrovnaném zápase, v němž se miska vah mohla přiklonit miska vah na jednu či druhou stranu, se nakonec rozhodovalo až v pokutových kopech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní fotbal přinesl pouze dvě branky

Od prvních minut zápasu bylo patrné, že tento zápas určitě nebude nudit. Obě mužstva potvrzovala, že zcela po právu jsou na prvních dvou místěch tabulky, a od začátku s ehrál hodně ofenzivní fotbal se šancemi na obou stranách. Na první branku v utkání se přesto muselo čekat poměrně dlouhou dobu, jelikož jak domácí gólman, tak i gólman soupeře ve své brance doslova čarovali. Vše odstartovala až chyba vochovského obránce, po níž Druztová rozjela rychlou akci úspěšně zakončenou Michalem Hakrem. Inkasovaná branka ale domácí nezasáhla a po dvou minutách bylo srovnáno. Vochov rozjel pěknou kombinaci, na jejímž konci byl kanonýr David Vávra. Do kabin se proto šlo za nerozhodného stavu. 

Vochov ztratil vítězství v samotném závěru

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném tempu. Šance na skórování byly opět na obou stranách, ale další gól tentokrát padl do sítě Druztové. Na konci celé hezké akce Vocohova byl znovu útočník David Vávra. Hosté museli proto dotahovat a pomohli si ze standardní situace. Na cetry od rohového kopu chodí do vápna i stoper Jiří Folk, který přesnou hlavičkou znovu zajistil srovnání skóre. Proti byl ovšem na domácí straně opět David Vávra, který tentokrát zahrával pokutový kop, s nímž si poradil na jedničku. Už už to vypadalo, že všechny body zůstanou ve Vochově, ale to by Druztová nesměla mít v týmu svého vysokého obránce. Jiří Folk si opět naběhl výborně na pas od rohového kopu a další pěknou hlavičkou vyrovnal stav zápasu tři minuty před jeho koncem. Na řadu proto musely přijít pokutové kopy. 

Vochov penalty nezvládl

Pokutové kopy vyšly jednoznačně pro Druztovou. Domácí Vochov potvrdil, že penaltový rozstřel zrovna nemusí a dokázal pouze jednou překonat hostujícího gólmana Purkara. Hosté naopak proměňovali s přehledem a zajistili si bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Potkali se dva dobré mančafty a hrál se hodně dobrý fotbal, nahoru dolů. Bohužel závěr zápasu jsme nezvládli a penalty my opravdu neumíme. Škoda, mohli jsme vyhrát, ale nakonec máme pouze bod. Naším nejlepším hráčem byl třígólový Vávra a dobrý výkon předvedl i defenzivní záložník Tomáš Hošek, přestože měl bolavý kotník. Byl to dobrý zápas a soupeři přejeme, ať se mu ve vyšší soutěži daří.

TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Na našich hráčích bylo vidět, že už máme jistotu postupu. Soupeř byl fotbalově trochu lepší, ale my jsme nakonec dokázali vyrovnat díky hlavičkám Jirky Folka a výborně zachytal i gólman Purkar.



Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Štec [-] - M. Ausberger [-] , D. Vávra [-] , M. Klement [-] , E. Strejček [-] , A. Boguševschi [-] , D. Konáš [-] , T. Hošek [-] , D. Prokeš [-] , D. Vozian [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , M. Hakr [-] , J. Zeman [-] , V. Němeček [-] , L. Denk [-] , P. Jirka [-] , P. Fischer [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 34. D. Vozian , 83. D. Vávra , 87. E. Strejček .
Hráči zápasu: T. Hošek , D. Vávra - J. Folk , P. Purkar .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - KLEIN Zdeněk (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.