D. Urie 15. (p.)
D. Urie 56.
M. Ranš 75.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroji přálo štěstí a zdolal po boji Letnou


Branky


15. D. Urie (p.) , 56. D. Urie , 75. M. Ranš - 36. J. Diviš , 75. M. Štádler
0

Vyrovnané utkání, v němž se mohlo vítězství přiklonit na jednu či druhou stranu nakonec vyšlo vítězně pro Prazdroj, který dokázal být efektivnější v koncovce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na každé straně

Letná chtěla jako obvykle diktovat tempo hry v utkání a měla míč častěji na svých kopačkách. Šance přesto byly k vidění na obou stranách. Na první branku se čekalo puze patnáct minut, když se Prazdroj vydal rychle kupředu a po průnikové přihrávce se prosadil Patrik Matula. Hostující tým nicméně zbraně nesložil a nadále pokračoval ve své hře, z níž nakonec vyplynulo srovnání. Po standardní situaci se míč dostal k Janu Divišovi, který uklidil míč do sítě. Zajímavé příležitosti ke skórování měl například hostující Žák, ale v koncvoce se mu nedařilo. Po prvním poločase byl proto stav nerozhodný. 

Prazdroj měl v koncovce více štěstí

Po změně stran se hra odehrávala v podobném duchu jako v prvním dějství. Gólová radost navíc stejně jako předtím nejdříve přišla na domácí straně. Po faulu v pokutovém území byla nařízena penalta, kterou bez potíží proměnil Michal Ranš. Letná byla proto na tahu a opět dokázala najít cestu ke srovnání. Milan Štádler vzal odpovednost na sebe a parádní střelou znovu zajistil vyrovnaný stav. Brzy na to se ale domácí obránce vydal kupředu a připravil gólovou šanci Danielu Uriemu, jenž se nemýlil. Gólových šancí bylo na obou stranách dostatek, ovšem další branka už nepadla. Všechny body proto zůstaly na Prazdroji. 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Pavel Hyneš: Řekl bych, že jsme měli o něco více štěstí. Bylo to vyrovnané utkání, mohlo to skončit jakkoliv. Soupeř měl sice mladší tým, ale my jsme naopak byli zkušenější (úsměv). Povedený zápas odehrál Michal Ranš ve středu zálohy. Dobře znovu zachytal i náš gólman.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jaroslav Rada - trenér: Jsme zklamaní. Více jsme sice drželi míč, ale nebyli jsme schopní proměnit víc našich šancí. Je to škoda. Povedené utkání odehrál v obraně a Jiří Gärtner.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , M. Ranš [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] , D. Urie [-] , R. Wais [-] , M. Tříska [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Křepelka [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
P. Noháček [-] - M. Smolák [-] , J. Vůch [-] , J. Diviš [-] , T. Kamínek [-] , Z. Soukup [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 68. P. Brichcín - 26. J. Gärtner , 31. M. Štádler .
Hráči zápasu: V. Kolařík , M. Ranš - J. Gärtner .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - HEIN Patrik (N), PŘIBYL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.