1:2p.
(1:1)
42. T. Vozka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná marně dobývala obranou hráz Vodních staveb


Branky


38. P. Porada - 42. T. Vozka
0

Mnoho šancí si vypracovali v nedělním zápase fotbalisté Letné, kteří ovšem nedokázali na hřišti vodníků dostat do branky více než jede míč. Domácí tým navíc na počest svého názvu přichystal po dešti hodně pokropený trávník, jenž příliš nesvědčil kombinačně hrající Letné. Body se proto nakonec dělily, bonusový putoval na Letnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná zahazovala šance

Od prvních minut utkání bylo patrné, kdo bude chtít diktovat tempo hry. Letná se jako obvykle chtěla prezentovat líbivým fotbalem, kterému ovšem nepřála příliš průtrž mračen, která se přehnala nad hřiště. I přesto si ale hosté vypracovali v první části několik vyložených šancí, v zakončení nicméně selhávali, když nedokázali buď překonat domácího gólmana Karase, nebo jejich pokusy končily vedle branky. Udeřilo proto, jak to bývá na druhé straně. Po chybě Letné ve středu hřiště se Vodní stavby rychle vydali kupředu a Pavel Porada prostřelil gólmana Hebra. Odpověď hostů byla ale blesková. Po standardní situaci se balon dostal k Tomáši Vozkovi, který si hezky pokryl míč a následně zamířil přesně k tyči. Do šaten šla poto obě mužstva za nerozhodného stavu. 

Dění na hřišti se nezměnilo

Po poločase se vše odehrávalo dle zajetých kolejích. Letná se snažila dobývat obranou vozbu Vodních staveb, ale v zakončení jí nebylo přáno. Fotbalisté Letné nadále pálili jednu šanci na druhou a a ani domácím se tentokrát nepodařilo změnit skóre. Na řadu proto musely přijít pokutové kopy, v níichž se usmálo štěstí na v zápase aktivnější Letnou. 

Penalty pro Letnou

Zatímco domácí při pokutových kopech mířili buď do tyčí nebo vedle, hosté měli přesnější mušku a nakonec si proto zajistili zisk bonusového bodu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Ježek: Měli jsme takových osmnáct vyložených šancí. Hrálo se na jednu bránu, ale prostě v zakončení jsme pohořeli. Navíc byl hodně mokrý terén, což našim technickým hráčům příliš nevyhovuje. Bohužel jsme ale nebyli schopní dát branku. Musím říct, že jsem z toho úplně nešťastný. Hráčpm totiž nemohu za výkon vůbec nic vytknout, hráli pěkně, ale bohužel nám chybí nějaký střelec, co by to dotlačil do brány.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - T. Frýdl [-] , T. Sýkora [-] - M. Peroutka [-] - M. Hricina [-] , P. Porada [-] - M. Sýkora [-] , P. Marek [-] , T. Pavlíček [-] , M. Mařík [-] , M. Lukáš [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - T. Kamínek [-] , T. Vozka [-] , Z. Soukup [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , J. Jelínek [-] , L. Marinič [-] , J. Diviš [-]

ŽK: 40. P. Porada , 85. J. Frýdl - 70. J. Diviš , 88. V. Hebr .
Hráči zápasu: P. Porada - S. Žák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Buša Milan - HAVEL Jaroslav (N), HORČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.