Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová nezaváhala proti poslednímu Unionu a oslavila postup


Branky


0

Bez větších potíží si pro povinné tři body došli fotbalisté Druztové. Vedoucí tým soutěže neměl výraznější problém uspět proti oslabenému soupeři, který jen s vypětím všech sil složil kádr dohromady, a během prvního poločasu bylo o výsledku zápasu prakticky rozhodnuto. Po výhře mohla navíc Druztová slavit, jelikož už jí z prvního místa nikdo nemůže sesadit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová dvakrát skórovala

O prvních minut bylo patrné, kdo bude udávat tempo celému zápasu. Domácí Druztová diktovala dění na hřišti proti oslabenému soupeři, který byl rád, že se mu povedlo složit jedenáctku hráčů, z nichž někteří ještě nebyli zcela zdravotně v pořádku. Hosté přesto srdnatě bojovali a během prvního poločasu dovolili domácím jen dva přesné zásahy. Gólový účet zápasu nastartoval po dcaeti minutách hry Václav Němeček, který byl na konci hezké akce svého týmu. Domácí celkově dávali pěkné branky a na 2:0 pro Druztovou zvyšoval ke konci první části Jan Hauptmann. Do poločasu šli proto spokojenější domácí. 

Union přidal alespoň čestný úspěch

Neuběhla ani minuta po změně stran a už se znovu měnilo skóre. Již na třígólový náskok pro Druztovou zvyšoval Tomáš Roubal. Utkání se v poklidu dohrávalo bez větších emocí na jedné či druhé straně. Hostům se navíc podařilo částečně zdramatizovat průběh duelu, ale jejich branka byla spíše kosmetického ražení. Čopan si vzal na starost rozehrání rohového kopu a pěkným centrem oslovil ke skórování Nicola Scimeniho, jehož hlavička zapadla přesně za záda gólmana Purkara. Poslední slovo na hřišti měli ovšem domácí fotbalisté, jmenovitě Tomáš Linda, jenž dokonal gólový účet utkání na 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Soupeř rozhodně nedal svoji kůži lacino a značně nás potrápil. Byli jsme sice lepším týmem na hřišti, ale nebylo to proti Unionu vůbec lehké. Máme nyní již jistotu vítězství v celé soutěži, takže jsme to už oslavili. V týdnu jsme navíc zvládli i pohárový zápas. Můžeme být porot spokojení. Naším nejlepším hráčem byl stoper Jiří Folk, který předvedl nadstandardní výkon.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Máme spoustu zraněných, navíc jsme hráli současně s naším áčkem, takže jsme byli rádi, že jsme dali dohromady 22 lidí. Do Druztové jsme tak přijeli přesně v jedenácti, včetně dvou zraněných a s gólmanem, který obvykle nechytá, takže jsme chtěli hlavně neudělat moc velkou ostudu. A tu jsme neudělali, hráli jsme dobře a i když je prohra určitě zasloužená, neměl to soupeř s námi snadné.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Hauptmann [-] , P. Fischer [-] , J. Folk [-] , M. Beránek [-] , T. Linda [-] , J. Šlauf [-] , J. Zeman [-] , P. Jirka [-] , V. Němeček [-] , M. Hakr [-]

TJ Union Plzeň B
M. Češek [-] - Z. Chmelík [-] , R. Falbr [-] , L. Londa [-] , P. Chudý [-] - M. Vinický [-] , P. Šimana [-] , L. Kučera [-] , M. Čopan [-] - L. Dirga [-] , N. Scimeni [-]

ŽK: 54. D. Roubal - 19. P. Chudý .
Hráči zápasu: J. Folk - P. Chudý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIČAN Jan - NAVARA Jaroslav (N), TEOCHARIS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.