0:1
(0:0)
87. R. Tyll
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl jediný gól tři minuty před koncem


Branky


87. R. Tyll
0

Dva nejlepší týmy jara si to rozdaly mezi sebou v rámci 24. kola. Zápas mezi oběma aktéry rozhodla jediná branka Radka Tylla ze závěru zápasu, která pro Smíchov znamená velmi cenné tři body v honbě za případnou účastí v baráži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři se pouze zastřelovali

Velmi pěkné utkání se hrálo v Chrástu, kde domácí Spartak hostil druhý Smíchov. Utkání rozhodla jediná branka Smíchova z 87. minuty. Jak se hubené vítězství rodilo? Smíchov si vytvářel šance, ovšem v zakončení byl neúspěšný. V první půli se hosté dostali k zahrávání přímého kopu. Z této standardky letěl centrovaný míč na zadní tyč kde stál sám jeden ze smíchovských naběhnuvších útočníků, který svůj hlavičkovaný pokus namířil jen do náruče brankáře Jana Kokošky. Smíchov pak kopal roh, kde se hráči seběhli na přední tyč, jenže přetažený centr opět na zadní tyč útočník Smíchova nepřetavil v první branku zápasu a přestřelil domácí branku.

Gól přišel až v 87. minutě

Martin Rubricius pak ve 46. minutě utekl všem a postupoval sám na brankáře Jana Kokošku. Brankáře přehodil, ale jeho dloubnutí skončilo mimo tři tyče. Z brejku Chrást kontroval, po levé straně Daniel Kroc utekl a střílel na brankáře Vladimíra Beštu, který spolehlivě zakročil. Po ztrátě ve středu hřiště pak Chrástečtí dostal další šanci, jenže Václav Šejdl si ve vápně míč ukopnul a obrana Smíchova si pak s nebezpečím už poradila. Ve vápně Chrástu pak z chumlu vypadl míč na nohy smíchovských, jenže tato šance skončila opět vedle domácí brány. V 87. minutě zahrával Smíchov roh a k hlavičce se dostal Radek Tyll, který se jako jediný v tomto zápase zapsal do střelecké listiny. Smíchov touto výhrou odskočil svým nejbližším pronásledovatelům. Pokud v příštím kole zvítězí, bude mít jistotu druhého místa. Chrást potřebuje pro jistotu setrvání uhrát ve zbývajících dvou zápasech tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek - trenér: Bylo to pohledné utkání. Myslím, že jsme měli o něco více ze hry. Domácí podali sympatický výkon, byli nepříjemný soupeřem. Nám se povedlo dát těsně před koncem branku. Je to hubené ale velmi důležité vítězství.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Šuster [-] , T. Doležal [-] , M. Brýla [-] - P. Mach [-] , V. Černý [-] , D. Tupý [-] , D. Kroc [-] , M. Holeček [-] - V. Šejdl [-] , M. Bórik [-] (80. P. Bruj [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , J. Gruncl [-] (46. P. Konopík [-] ) , M. Korec [-] , A. Zikmund [-] , P. Sedláček [-] (62. L. Reisinger [-] ) , T. Knapp [-] (62. M. Sedláček [-] ) , P. Ouda [-] , J. Ostrolucký [-] , R. Tyll [-] , K. Fajfrlík [-] (71. V. Duspiva [-] )

ŽK: 56. P. Mach , 89. M. Holeček .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KÖNIG Michal, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.