P. Menšík 39. (p.)
T. Brejcha 51.
M. Pícka 81. (p.)
3:1
(1:0)
48. T. Voves (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec v utkání, kde se kopaly tři desítky, vybojoval tři důležité body


Branky


39. P. Menšík (p.) , 51. T. Brejcha , 81. M. Pícka (p.) - 48. T. Voves (p.)
0

Další z brutálních faulů byl k vidění v utkání Plzence s Liticemi. Přestože, hosté dostaly šanci v podobě půlhodinové přesilovky, nedokázaly výhodu využít a prohráli 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzenec nastoupil velmi aktivně

Důležité střetnutí mezi Starým Plzencem a Liticemi bylo k vidění v rámci 24. kola. Litice doplatily během utkání opět na bídnou koncovku. Počátek utkání byl čistě v režii domácích, kdy se Litice dostávaly k balónu jen sporadicky. Pak se hra postupně vyrovnávala. Litice měly v první půli jednu gólovku z kategorie stoprocentních. Tomáš Voves se dostal k míči a pelášil sám na brankáře Jana Csenga, který jeho pokus o obstřel vystihl a vyrazil. Ve 39. minutě se nechal školácky nachytat Michal Forman, který ve vápně nešťastně fauloval soupeře držícího míč a rozhodčí nařídil penaltu. Petr Menšík se nemýlil a poslal Plzenec do vedení - 1:0. Pak měli domácí ještě jednu šanci, kdy z dorážky Petr Menšík nastřelil tyč brány Stanislava Protivínského. 

Faul, který do fotbalu nepatří

Hned v úvodu druhé půle se krásně uvolnil Lukáš Fořt, který centroval jenže útočná dvojce hostí míč přeběhla a vyrovnání se tak muselo o něco odložit. Ve 48. minutě Tomáš Voves poslal dlouhý aut do šestnáctky, Jan Krejcar naskakoval, jenže faul vysokou nohou mu znemožnil dál pokračovat v akci a za kontakt následovala druhá penalta zápasu, tentokráte pro Litice. Tu proměnil Tomáš Voves. V 51. minutě se měnilo skóre potřetí. Vojtěch Švábek neodhlavičkoval dostatečně míč a nabíhající Tomáš Brejcha pak už jen dloubl míč kolem brankáře - 2:1. V 58. minutě u půlící čáry zpracovával míč Lukáš Fořt, jenže do něho nalétl Petr Menšík, který brutálním faulem - loktem na krk Lukáš Fořta poslal k zemi. Po konzultaci mezi hlavním sudím a pomezním dostal Petr Menšík zaslouženou červenou kartu. V 81. minutě se kopala poslední penalta, kdy nejdříve Litice po vlastní standardce propadly a Plzenec se dostal do brejku, kdy po povodění obrany a následném faulu na domácího útočníka ukázal rozhodčí potřetí na puntík v šestnáctce. Martin Píska byl také neomylný a poslal Plzenec do rozhodujícího dvoubrankového trháku. Litice pak už svoují chaotickou hrou nedokázaly dát kontaktní branku.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves - vedoucí týmu: Zápas jsme si prohráli po vlastních školáckých chybách, po kterých domácí kopali dvě penalty. Chceme uhájit páté místo, i když bychom skončili šestí nebo sedmí, tak budeme spokojení, protože tolik bodů jsme asi ještě neuhráli.



Sestavy


SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - V. Brejcha [-] (68. L. Vokurka [-] ) , R. Trylč [-] , M. Šiling [-] (60. P. Batěk [-] ) , M. Směšný [-] , P. Brejcha [-] , R. Vávro [-] , P. Menšík [-] , T. Brejcha [-] , D. Diviš [-] , M. Pícka [-]

TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - F. Vajskebr [-] , T. Voves [-] , J. Krejcar [-] , L. Fořt [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] (82. P. Jareš [-] ) , P. Vacek [-] , V. Švábek [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 25. T. Brejcha , 39. P. Brejcha - 54. J. Krejčí , 59. L. Kindl , 61. J. Krejcar , 67. P. Vacek . ČK: 78. P. Menšík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Burda Václav - KOMÍNEK Jiří, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.