Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vyprovodila Dýšinu šesti brankami


Branky


13. T. Valenta , 31. T. Valenta , 52. M. Trnka , 61. K. Trnka , 75. K. Kazda , 78. V. Pavel - 63. J. Špánek , 83. V. Šedivec
0

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Zručí a Dýšinou, které znamenalo pro hosty již osmou prohru na jaře a další pokles v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V parném letním počasí na zručském stadionu viděli diváci osm branek. První poločas měl jediného střelce, za to hned dvojnásobného. Ve 13. minutě Tomáš Valenta přišel ke své brance velmi náhodně. Přihrávka z hranice šestnáctky mu sjela z nohy, spoluhráče nenašla, ovšem to mrzet nikoho z domácích nemuselo. Tomáš nepovedeným centrem zaskočil všechny včetně hostujícího brankáře Josefa Fialu, který s padajícím listem zaplul až do brány - 1:0. Ve 31. minutě se Tomáš Valenta zapsal do střelecké listiny podruhé. Rozjetá akce po levé straně a následná přihrávka před zývající prázdnou bránu byla pro Tomáše už lahůdka.

Po změně stran přišly chvíle sourozenců Trnkových. Nejprve Martin v 52. minutě navýšil na 3:0, když po signálu po rohovém kopu centr letící do vápna gólman hostů podběhl a pro hlavičkujícího střelce to byla snadná práce. V 61. minutě Karel Trnka napodobil svého bratra a navýšil na čtyřbrankový rozdíl. V 63. minutě se domácí obraně nepovedl dostat míč z vápna až se ho zmocnil dýšinský Jaroslav Špánek a nekompromisně snížil. V 75. minutě Karel Kazda po samostatné akci přidal pátou branku Zruče. Následně střídal a na hřiště vyběhl Vilém Pavel, který se tři minuty po svém příchodu na hřště zapsal také mezi střelce. V 78. minutě dloubl míč přes brankáře, který si sice na míč sáhl, přesto kulatý nesmysl zapadl do sítě. V 83. minutě Dýšina ještě snížila. Když Vojtěch Šedivec s pomocí tyče upravil na konečných 6:2. Dýšina se na jaře propadá tabulkou a prohra ve Zruči měla na jaře už pořadové číslo 8. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Petr Řezáč - trenér: Hráli jsme de facto jen my, soupeř se celé utkání jen bránil. Byli jsme lepší, měli jsme další příležitosti, které jsme nevyužili. Přesto zasloužený výsledek. Z ohledem na počasí nemělo utkání takové tempo jako jindy, ale byli diváci, takže se bylo před kým předvést.




Sestavy


TJ Zruč B
L. Janča [-] - M. Lang [-] (55. M. Klail [-] ) , P. Záhořík [-] , K. Kazda [-] (75. V. Pavel [-] ) , O. Mašek [-] , P. Hucl [-] (49. K. Trnka [-] ) , M. Trnka [-] , J. Mastný [-] , T. Valenta [-] (67. J. Rybák [-] ) , J. Přibyl [-] , J. Trnka [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Soroka [-] , V. Šedivec [-] , K. Soukup [-] , J. Mužík [-] (31. J. Chaloupka [-] ) - J. Šesták [-] (77. D. Tureček [-] ) , T. Křen [-] , J. Špánek [-] - J. Šesták [-] (46. J. Pěč [-] ) - P. Kolář [-] , F. Imber [-] (56. F. Vetešník [-] )

Hráči zápasu: T. Valenta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - ADAMČÍK Miroslav, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.