0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice nadělily soupeři šestku


Branky


16. L. Fořt , 25. O. Kollros , 43. J. Krejcar , 46. T. Voves , 73. D. Blovský (p.) , 87. D. Blovský
0

Litice výhrou udržely krok s týmy bojující o případnou baráž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři do půlky

Košutka je další tým, který čeká boj o udržení soupeře. Soupeř pro toto kolo byl z popředí tabulky - Plzeň Litice. Litice drží kontakt s týmy na druhé a třetí pozici a roli papírového favorita začaly plnit beze zbytku. V 16. minutě zahrával Pavel Vacek trestný kop za vápnem, jeho střela skončila na tyči a odražený míč pak hlavou Lukáš Fořt poslal do sítě. Pavel Vacek ve 25. minutě našel čtyřicetimetrovým pasem Tomáše Vovese, který finální přihrávkou našel Ondřeje Kolorose, který trefil poloprázdnou bránu. Ve 43. minutě pak nedorozumění mezi stoperem a brankářem využil Jan Krejcar, který se nenechal odtlačit a píchnul míč přes brankáře - 0:3. 

Tři po půlce

Ve 46. minutě se měnil stav počtvrté. Lukáš Fořt se protáhl po lajně a centrem našel hlavu Tomáše Vovese. Za nedlouho pak šel Jiří Kanta sám na bránu, obstřeloval brankáře, který nohama vyrazil míč na rohový kop. Ani hosté se nevyvarovali chyb. Brankář Stanislav Protivínský zakřičel, že bere míč, ale k míči se nedostal a domácí pak měli možnost pálit do prázdné, jenže kde se vzal, tu se vzal Jiří Kanta střelu do brány vyrazil ve skluzu na roh. V 73. minutě domácí obránce pak dával malou domů a tu vystihl Pavel Vacek, který postupoval sám na bránu. Gólman Martin Rybička se mu snažil vypíchnout míč skokem pod nohy, ale netrefil míč a Pavla Vacka fauloval. Penalta. K té se postavil střídající David Blovský a zvýšil už na 5:0 pro hosty. Domácí také dostali po propadnutí obrany hostí a faulu výhodu penalty, jenže střela senevšela ni mezi tři tyče. Při další šanci litický David Blovský šel sám na bránu a přeloboval brankáře i bránu. V 87. minutě Filip Vajskebr šel sám na bránu a předložil Davidovi Blovskému, který dával do prázdné a uzavřel skóre zápasu na 0:6. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Ladislav Holý - vedoucí týmu: Hráli jsme v hodně kombinované sestavě a teď to budeme mít už hodně těžké. Samozřejmě to máme stále ve svých rukou.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves - vedoucí týmu: Byli jsme celý zápas lepší. Těší nás výhra. Chtěli bychom po sezóně být do toho třetího místa a myslím, že k tomu máme solidně našlápnuto.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - Z. Hladík [-] , P. Votýpka [-] , J. Kastl [-] , J. Bureš [-] , F. Fikar [-] , M. Džilič [-] , P. Kerndl [-] , T. Morávek [-] , M. Langmajer [-] , V. Hamršmíd [-]

TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - L. Kindl [-] , P. Vacek [-] , J. Krejcar [-] (52. D. Blovský [-] ) , M. Forman [-] , J. Krejčí [-] , T. Voves [-] (67. P. Jareš [-] ) , J. Kanta [-] (77. F. Vajskebr [-] ) , L. Fořt [-] , M. Jeslínek [-] , O. Kollros [-]

ŽK: 11. J. Krejcar , 43. O. Kollros .
Hráči zápasu: L. Fořt , J. Kanta , P. Vacek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodek Jakub - KOMÍNEK Jiří, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.