Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást jede na vítězné vlně


Branky


0

Tým, který měl po podzimu pouhopouhých devět bodů se na jaře postavil čelem výzvě zachránit soutěž a v devíti zápasech brali už dvaadvacet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav po první půli

Chrástecká bilance na jaře je velmi zajímavá. Z odehraných osmi zápasů slavili domácí pětkrát výhru za tři body, dvě výhry po penaltách a jedinou prohru utrpěli s Plzencem. Suma sumárum z dosavadních 24 bodů měl Chrást získaných krásných devatenáct. Pokud by se tabulka dělala jen z jarní části, Chrást by figuroval za Smíchovem na druhém místě. V 11. minutě získali domácí míč záložníkem, který poslal přihrávku na Jana Drahoňovského, který udělal kličku obránci pak udělal kličku i brankáři a do poloodkryté brány zasunul - 1:0. Pak měli šanci na vyrovnání soupeři, Matěj Strejček nastřelil tyč domácí brány a náhodnou dorážku lhoteckých pak zastavil na brankové čáře brankář Jan Kokoška. V 25. minutě kopal Sokol rohový kop. Prudký střílený centr cílený na bližší tyč líznul hlavou Jakub Záhrobský, který tim přehodil i brankáře Jana Kokošku a srovnal stav zápasu.

Nejdříve špatný vstup do druhé části, pak obrat a tři body

Koncentraci na začátku druhé půle nechali domácí zřejmě ještě v kabině, levý obránce lehce zaspal. Lhota vyřešila rozvíjející se útok dobrou příhrou z jedné, efektní patičkou a následnou přihrávkou do běhu Lukáši Čejkovi, který tváří v tvář brankáři Janu Kokoškovi poslal míč podél něho a otočil skóre zápasu hned ve 46. minutě - 1:2. Duo Jan Drahoňovský - Daniel Kroc se podepsalo v 51. minutě pod vyrovnání na 2:2. V soubojích jednoho proti jednomu prvně jmenovaný přihrál na spoluhráče, který uspěl též v souboji s obranou a tedy Daniel Kroc střelou k tyči vyrovnal. V 75. minutě pak prošel opět obranou hostí a posunul Chrást o něco blíž k dalším třem bodům. Jan Kokoška pak musel předvést své umění, když tahal střelu po břevno konečky prstů nad. Lhotecký brankář Filip Šteffel pak předvedl ještě dva výborné zákroky při sólových únicích domácí družiny. Chrást tak dokázal porazit lídra tabulky a připsal si již dvadvacet jarních bodů v devíti kolech.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Martin Varga - trenér: U dvou branek jsme působili spíše v roli sparing partnera. 80 procent hry jsme byli aktivnějším týmem, myslím si, že by zápasu slušela remíza.

TJ Sokol Lhota B
Jan Kokoška - hrající vedoucí týmu: Soupeř měl více ze hry, my jsme využili chyb v obraně a zaslouženě jsme zvítězili. Jsme rádi za tři body s takovýmto soupeřem a v takhle atraktivním utkání.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Brýla [-] , J. Šuster [-] , T. Doležal [-] - J. Drahoňovský [-] (88. P. Bruj [-] ) , D. Kroc [-] , P. Mach [-] (57. M. Suda [-] ) , M. Holeček [-] , D. Tupý [-] , V. Černý [-] - M. Bórik [-] (51. V. Šejdl [-] )

TJ Sokol Lhota B
F. Šteffel [-] - L. Čejka [-] , M. Cink [-] , M. Strejček [-] , D. Křížek [-] (46. P. Salák [-] ) , L. Nejdl [-] , P. Nový [-] , P. Korous [-] , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-] (83. S. Litaev [-] ) , J. Záhrobský [-] (46. Z. Paul [-] )

ŽK: 73. M. Brýla .
Hráči zápasu: J. Drahoňovský , D. Kroc - F. Šteffel .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VANĚK Matěj, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.