Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 15:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov si připsal další body


Branky


0

Smíchov vedl pohodlně o čtyři branky, pak domácí zabrali a během dvou minut snížili na dvě branky. Pojistka však znamenala, že Smíchov z dalšího duelu vzejde jako vítěz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov využil dvou brejků

Union paradoxně lepší tým tohoto zápasu přes střeleckou nemohoucnost prohrál další zápas. V 15. minutě poprvé inkasoval, kdy po ztrátě balónu Unionu na útočné polovině se vydali SMíchovští do brejku. Do špatně zformované obrany přišel centr, který uklidil do brány Radek Tyll. V 18. minutě to byla další branka v domácí síti. Brejková situace rozjetá po lajně Jakubem Grunclem skončila navýšením skóre, kdy Jakub Gruncl procedil míč z úhlu skrze domácího brankáře. V 31. minutě byli domácí zralí na ručník. Stoper domácích dával krátkou malou domů, kterou vystihl Hráč minulého kola Martin Rubricius a kličkou kolem brankáře zvýšil na 3:0 pro hosty.

Union se vzepřel osudu

Ve 49. minutě navýšili hosté už na čtyřbrankový rozdíl, kdy Jakub Gruncl přidal svůj druhý gól v zápase. Po necelé hodině hry se Union vzchopil a dvojúderem dal zápasu jiný rozměr. V 58. minutě Petr Kutný krásnou přihrávkou za obranu vyslal Adama Sýkoru a ten si sám před brankářem poradil. V 60. minutě se Martin Hořánek dostal k míči nějakých 30 metrů od branky, doslova se probil přes několik bránících hráčů až do vápna a přesně zakončil - 2:4. Další vzrušení uťal v 82. minutě a konečnou podobu výsledku dal Martin Rubricius, pro kterého to byla také druhá branka v zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý - vedoucí týmu: Je to od nás stále stejné. Hrajeme pěkný fotbal, všechny soupeře, až na Lhotu, jsme na jaře přehráli, ale nedokážeme dávat góly a sráží nás vlastní chyby v obraně. Stejné to bylo i teď, od začátku jsme drželi míč, měli jsme šance, soupeř měl dva brejky a stav byl 0:2. Ve druhé půlce jsme víc riskovali, dvěma rychlými góly jsme snížili na 2:4 a vypadalo to, že bychom ještě mohli otočit, ale pouštěli jsme hosty do brejků, dost jich vyřešil brankář, ale na jeden nestačil a bylo rozhodnuto.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - K. Knaf [-] , M. Holobrádek [-] , Z. Chmelík [-] (46. O. Jakoubek [-] ) - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , P. Filmak [-] , A. Sýkora [-] , M. Čopan [-] , M. Hořánek [-] - M. Seidl [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - D. Rada [-] , A. Zikmund [-] , M. Sedláček [-] (51. P. Konopík [-] ) , J. Gruncl [-] , P. Sedláček [-] , M. Rubricius [-] , P. Ouda [-] , J. Ostrolucký [-] , R. Tyll [-] , K. Fajfrlík [-] (15. L. Reisinger [-] )

ŽK: 62. O. Jakoubek , 85. P. Filmak - 62. J. Ostrolucký , 69. P. Ouda .
Hráči zápasu: M. Rubricius .
Počet diváků: 14. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - TRÁZNÍK Martin (N), BEŠTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.