3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejnižší návštěva kola viděla výhru domácích po penaltách


Branky


0

Hradiště bojovalo o první jarní výhru za tři body. Zápas srovnalo až v 87. minutě. V penaltách byl přesto šťastnější Rapid.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouhých patnáct diváků si našlo cestu do ochozů hřiště Rapidu Plzeň. Domácí Rapid přivítal Sokoly z Hradiště. Rapid v minulém kole utnul sérii pěti porážek a chtěl v tomto zápase navázat na zlepšený výkon z 20. kola, ve kterém se radoval ze zisku tří bodů díky výhře nad Slovanem. Hradiště si ze sedmi zápasů jara odneslo pouhé čtyři body za dvě výhry po penaltách a přiblížilo se fotbalovému dnu tabulky. Jediný bod ho nyní dělí od poslední příčky, kde jsou Vodní stavby. První půle nikterak oslnivou podívanou nenabídla. Na gól si tedy si tedy houfek fanoušků musel počkat do druhého poločasu.

To, proč se chodí na fotbalové stadiony bylo k vidění hned z kraje poločasu. V 50. minutě poslal Patrik Kočí hostující tým do vedení. Sokol se dostal v zápase do vedení poprvé od 16. kola, kdy se prosadil už ve druhé minutě. Toto vedení mu však dlouho nevydrželo, v 53. minutě se postaral o vyrovnání Tomáš Janoch. Deset minut na to, šel už Rapid do vedení, kdy se trefil Michal Peroutka. Hradiště se nehodlalo smířit s další porážkou a v 87. minutě vyrovnal Tomáš Valeček. Po devadesáti minutách bylo jasné, že Hradiště touto remízou připíše pátý jarní bod do tabulky.

V penaltovém rozstřelu si pak připsal bonusový bod domácí Rapid, který vyhrál 4:3. Hradiště tedy i po jednadvacátém kole čeká na první plnohodnotnou jarní výhru. Pět kol před koncem je jasné, že pro Sokol přijde nejdůležitější zápas sezóny ve 25. kole, kdy si to rozdá na hřišti posledních Vodních staveb v přímém souboji o udržení v soutěži.Rapid nasbíral vdosavadním průběhu ročníků bodů třicet, což znamená sedmou příčku.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
V. Kovařík [-] - M. Matoušek [-] (46. D. Krákora [-] ) , M. Boháč [-] , T. Janoch [-] , P. Kovářík [-] , K. Veber [-] , P. Liška [-] , O. Hodan [-] , J. Hlaváč [-] , M. Peroutka [-] , M. Zuna [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Furár [-] , K. Dendis [-] , M. Blumentritt [-] (77. M. Laštovka [-] ) , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] , P. Kočí [-] , P. Rom [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 29. M. Boháč , 56. P. Liška - 33. J. Bihary , 90. M. Valeček .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - BAROCH Ondřej (N), VOLF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.