Chrást si v derby poradil se Zručí


Branky


0

Rychlá branka hosty nepoložila a stihla obrat ještě do poločasu. Ve druhé části přidali další branky, což znamenalo šestý tříbodový přísun na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat v první půli

Derby mezi Zručským béčkem a Spartakem Chrást přineslo hned v úvodu rychlou branku domácích fotbalistů po jejich nejsilnější zbrani - standardní situaci. V 5. minutě zahrávali Zručští rohový kop a Martin Trnka poslal hlavou míč do sítě - 1:0. Chrástecké inkasovaná branka probrala a hrou ze zajištěné obrany a sázce na rychlé protiútoky se jim povedlo vyrovnat stav zápasu. Záložní řada hostů si několikrát vyměnila na jeden dotek míč a následné příhry se zmocnil Jan Drahoňovský, který na velkém vápně přes obránce vystřelil k tyči - 1:1. Ve 34. minutě hosté otáčeli stav zápasu. Rohový kop přinesl zmatek v šestnáctce domácí družiny a na několikátý pokus dorážel z místa mezi malým čtvercem a penaltou okolo obránců a brankáře míč do sítě Martin Bórik. 

Pojistka v té druhé

Na další branku se čekalo až do poslední dvacetiminutovky, kdy přišly hned dvě. A obě do domácí sítě. V 71. minutě Jan Drahoňovský utekl po levé straně, zasekávačkou a zpětnou kličkou přešel přes domácího obránce a obstřelem kolem gólmana vnesl do svých řad klid - 1:3 pro hosty. V 85. minutě zmar domácích korunoval jeden z obránců, který rychlý brejk tří chrásteckých na jediného obránce řešil nešťastným faulem. Proti domácímu celku byla nařízena penalta, k té se postavil Daniel Kroc a umístěnou střelou k tyči posunul skóre na 1:4. Chrást se tabulkově posunul na desáté místo a společně s devátou Košutku mají shodný počet 28 bodů. Zruč na jaře dál výsledkově tápe, ovšem pořád drží druhou příčku v neúplné tabulce.



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Chrást
Jan Kokoška - hrající vedoucí týmu: Povedlo se nám z hlavy odstranit blok, změnili jsme taktiku, hrajeme ze zajištěné obrany a začalo se nám dařit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - SCHINGLER Milan, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.