2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šedesátiletý střelec načal účet zápasu. Litice vyhrály nad sousedem z tabulky


Branky


0

Rarita byla k vidění v utkání Litic s Unionem. Nejstarší střelec ligy se prosadil těsně před přestávkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejstarší střelec soutěže

Utkání dvou týmů z páté a šesté pozice tabulky se shodným počtem třiatřiceti bodů bylo k vidění v Liticích. Union byl po celých devadesát minut lepším aktivnějším týmem. Jenže fotbal se hraje na góly a jediný úspěch v tomto ohledu měli domácí, kteří se dostali v poslední minutě prvního poločase do vedení. Šedesátiletý Antonín Spitzbart vystřelil z hranice šestnáctky na bránu hostů, obránce chtěl ránu zblokovat, od jeho nohy se míč odrazil přes padajícího brankáře Marka Horna a zapadl přesně do sítě. 

Rychlé vyrovnání a po další teči vítězná branka

Vstup do druhého poločasu se povedl hostům. Union přitlačil Litické ke své brance a ve 48. minutě musel Stanislav Protivínský zasahovat proti střele hostů, která mu však skočila a vypadla. Z dorážky se pak prosadil dloubákem přes ležícího gólmana Petr Filmak. V 66. minutě rozjely Litice akci po straně a od lajny a následném přesunutí hry se dostal ke střele Pavel Vacek, který se do míče pořádně opřel a s pomocí teče obrany uklidil míč do protipohybu brankáře Marka Horna. V 85. minutě měl Jiří Kanta šanci navýšit vedení domácích, jenže v rozhodující chvíli pře prázdnou brankou zazmatkoval a míč poslal mimo tři tyče. V nastavení druhého poločasu pak ještě musel předvést výstavní zákrok Stanislav Protivínský, kdy vytahoval konečky prstů umístěnou střelu k tyči. Tím zákrokem také duel skončil a po výhře 2:1 se Litice udržely v neúplné tabulce na bod od třetího Smíchova.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves: Po fotbalové stránce se mi utkání nelíbilo, spíše to bylo ubojované vítězství. Naše góly padly po tečích hostující obrany. V zápase jsme byly šťastnější.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - A. Spitzbart [-] (52. J. Krejcar [-] ) , O. Kollros [-] (68. D. Blovský [-] ) , P. Vacek [-] , J. Kanta [-] , L. Fořt [-] , V. Švábek [-] , L. Kindl [-] , M. Jeslínek [-] (88. P. Jelínek [-] ) , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , M. Holobrádek [-] , K. Knaf [-] , O. Jakoubek [-] - J. Jindra [-] , P. Filmak [-] , A. Hořánek [-] , M. Hořánek [-] , P. Šimana [-] - M. Seidl [-] -

ŽK: 23. L. Kindl , 81. J. Krejcar , 81. P. Vacek - 7. P. Filmak , 78. M. Seidl . ČK: 89. M. Seidl .
Hráči zápasu: A. Spitzbart .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Švantner František - ŠNAJDR David, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.