Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po pěti výhrách Zruč padla


Branky


0

Na Košutku se zle dotahují celky ze spodku tabulky. Ovšem přišla razatní odpověď v podobě výhry nad druhým týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť hned v úvodu

Košutka je jedním z týmu, který nutně potřebuje sbírat body. Na desáté příčce nemá tak komfortní náskok na sestupové příčky, aby mohla něco vypouštět. V boji o klidný střed tabulky se do cesty v sedmém jarním pokračování postavila druhá Zruč. Začátek zápasu vůbec nenasvědčoval tomu, že bude k vidění bitva z různých polovin tabulky. Ve 4. minutě Zdeněk Hladík vybojoval míč, zatáhl ho do šestnáctky a centrem našel Petra Zigmunda, který vstřelil první branku zápasu. V 7. minutě domácí kopali rohový kop a centrovaný míč si našel hlavu Petra Kerndla, který přehlavičkoval i ruce zasahujícího brankáře Václava Klika. 11. minuta přinesla další zásah, kdy Jaroslav Novák navýšil skóre a tím uzavřel nevídaný začátek utkání. Míč potom pravidelně střídal majitele. Útoky se přelévaly ze strany na stranu, ale k vážnějším šancím se nikdo nedostal. Ve 38. minutě se domácí snažili vystavit hostující útočníky ofsajdové pasti jenže Vojtěch Mařík si ji pohlídal a snížil na poločasových 1:3. Zruč se tímto gólem dostala do tempa a začala domácí mačkat.

Rychlá branka i po půlce

Výborný nástup měla Košutka i v druhém poločase. Jiří Hemzáček, který se objevil na hřišti v druhé části hry, se v 48. minutě propletl mezi obranou Zruče a umístěnou střelou na těžkém terénu, která před brankářem skočila opět zvýšil. Košutka se orientovala dosti dobře na obranu a snaha Zruče o korekci skóre skončila v drtivé většině na hranici domácího velkého vápna. Posledních dvacet minut bylo už v režii Košutky, která kontrolovala hru a dokráčela si v pohodě pro tři body. Zruč i přes prohru má dostatěčný náskok na třetího a Košutka svým vítězstvím navýšila náskok na poslední trio týmů, které mají stejný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý - hráč: Druhý odbojovaný zápas, kdy jsme hráli s fotbalovějším týmem. Navázali jsme podobným výkonem na minulé utkání s Dýšinou. Využili jsme soupeřových chyb a vyhráli jsme nad zatím nejkvalitnějším týmem, s kterým jsme se na jaře měřili.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - Z. Hladík [-] (46. J. Hemzáček [-] ) , R. Mráz [-] , J. Bureš [-] (46. M. Janča [-] ) , P. Zigmund [-] (77. M. Votava [-] ) , J. Novák [-] (71. J. Prokeš [-] ) , J. Pekník [-] , P. Kerndl [-] (57. P. Votýpka [-] ) , M. Langmajer [-] , F. Fikar [-] , R. Holý [-]

TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Lang [-] (46. T. Valenta [-] ) , P. Záhořík [-] , V. Mařík [-] , Z. Boháč [-] (44. M. Klail [-] ) , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] (77. P. Řezáč [-] ) , J. Mastný [-] , J. Přibyl [-] , J. Trnka [-] (68. O. Mašek [-] ) , J. Trnka [-]

ŽK: 32. R. Holý , 81. J. Pekník - 78. P. Řezáč , 81. M. Trnka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Levý Vítek - ŽÁK Adam, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.