0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání týmů z opačných pólů tabulky rozhodl jediný gól


Branky


0

Utkání, v kterém se očekával export bodů do Zruče nabídlo divákům jednu branku. I ta se ale počítá a přikovala Zruč na druhé příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle fotbalovou krásu nepřinesla

Na výsledky velmi hubená skóre 18. kola nevytrhl z tohoto tvrzení ani zápas Vodních staveb se Zručí. Vodní stavby, které balancují nad sestupovou propastí do pátého jarního zápasu získaly šest bodů za dvě vítězství a čekalo se, jestli se třicítka fanoušků dočká překvapení kola. Druhá Zruč si do tohoto měření sil přinesla bilanci 8 získaných jarních bodů z dvanácti a chtěla navázat na jasnou výhru z předešlého kola s Rapidem. První půle tomu však nenasvědčovala. Žní se diváci nedočkali a vůbec utkání nepřipomínalo bitvu týmů, které bojují o postup potažmo setrvání v soutěži. V nevlídném počasí tak spíše obecenstvo promrzlo, protože první poločas nenabídl žádný moment, který by je aspoň po té fotbalové stránce mohl rozehřát.

Jedna branka a Zruč bere všechny body.

To, na co se čekalo celý první poločas, bylo k vidění záhy po příchodu ze šaten do druhého dějství. V 50. minutě už se na průběh zápasu nemohl dívat Roman Karpíšek, který vzal zodpovědnost na sebe a poprvé rozvlnil síť za domácím strážcem svatyně Michalem Karasem. Byl to však také jediný opravdu fotbalový moment z tohoto utkání. K Romanu Karpíškovi se totiž už do střelecké listiny nikdo nepřipsal a tím pádem, jediná vstřelená branka rozhodla, že Zruč si udržela druhou příčku tabulky s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Lhotu. Vodním stavbám patří aktuálně jedenácté místo.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Karas [-] - J. Krušina [-] , P. Nový [-] , J. Větrovský [-] (75. J. Haišman [-] ) , M. Novák [-] - D. Brunner [-] , V. Kolář [-] , M. Lochman [-] , T. Bláha [-] - M. Pavlíček [-] (80. P. Marek [-] ) , P. Hrdlička [-] -

TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Trnka [-] , P. Záhořík [-] , M. Lang [-] (46. M. Klail [-] ) , R. Karpíšek [-] , T. Pokladník [-] (46. J. Rybák [-] ) , Z. Boháč [-] (65. J. Trnka [-] ) , K. Trnka [-] , J. Mastný [-] , T. Vávra [-] , J. Trnka [-] (46. V. Mařík [-] )

ŽK: 50. V. Mařík .
Hráči zápasu: R. Karpíšek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - HAVEL Jaroslav (N), CHLÁDEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.