3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si na jaře připsal druhé vítězství


Branky


0

Union si poradil doma s Dýšinou a tato výhra pro něj znamená udržení kroku s čelem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Pátá série odvetné části ligy nabídla souboj z první poloviny tabulky. Union nutně potřebuje bodovat pro udržení kroku s čelem tabulky. Jeho poslední výhra se datuje do prvního jarního kola, které se hrálo 26. března. V dalších třech duelech získali fotbalisté tělovýchovné jednoty pouze dva body za dvě prohry po penaltovém rozstřelu. Dýšina na tom je sice o něco lépe, ale jejich fotbalové jaro se podobá houpačce. Bilance prohra, výhra a opět prohra, výhra přinesla sice do domácí kabiny šest bodů, ale zaváhání dýšinského FK využívají soupeři a přeskakují ho v tabulce. A zpět k utkání. První půle třicítce věrných fanoušků žádný požitek nepřinesla a tedy, jak začala tak skončila. Za bezbrankového stavu. 

Po přestávce se slova ujali domácí

Čekání na první branku a ukončení gólového půstu skončilo v 50. minutě, kdy přece jen jazyček vah překlopil na stranu domácích střelec první branky Petr Kutný. V 57. minutě bylo ještě více veseleji. Druhá branka domácích v podání střelce Martina Seidla dala tušit, že tři body zůstanou doma. Petr Kutný pak v 76. minutě dal svoji druhou branku v zápase a čtvrt hodiny před koncem bylo jisté, že domácí budou po zápase moci oslavovat. Korekci výsledku obstaral v 85. minutě Jan Chaloupka, pro něhož to byla premiérová branka v tomto ročníku. Union se výhrou udržel na čtvrtém místě a bodově dotáhl třetí Slovan. Dýšina po dalším nezdaru figuruje v tabulce na sedmém místě.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - J. Jindra [-] , O. Jakoubek [-] (55. M. Čopan [-] ) , T. Rojík [-] (46. M. Schumann [-] ) , A. Hořánek [-] - K. Kučera [-] , P. Filmak [-] (64. Z. Chmelík [-] ) , K. Knaf [-] , P. Kutný [-] , P. Šimana [-] - M. Seidl [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , V. Nový [-] , J. Soroka [-] - J. Špánek [-] (71. F. Vetešník [-] ) , F. Imber [-] (61. J. Chaloupka [-] ) , T. Křen [-] (73. J. Pěč [-] ) , V. Totzauer [-] - V. Muzika [-] (46. J. Šesták [-] ) - P. Kolář [-] , V. Šedivec [-] (61. K. Soukup [-] )

Hráči zápasu: J. Jindra , P. Kutný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - LEVÝ Vítek, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.