K. Kuncl 26. (vl.)
K. Trnka 84.
3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rychlé vedení hostům plný bodový zisk nezaručilo


Branky


26. K. Kuncl (vl.) , 84. K. Trnka - 4. T. Václavík , 12. J. Král
0

Černice rychle vedly 2:0. O vedení však přišly a nakonec po penaltách odešly poraženy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod hostů

Předvelikonoční neděle nabídla duel druhého týmu s devátým. Černičtí vstoupili do utkání skvěle. Ve čtvrté minutě po brejku z pravé strany přišel centr do vápna, který si na zadní tyči našel Tomáš Václavík skórující do prázdné brány. Ve 12. minutě bylo ještě veseleji. Po trestném kopu z poloviny hřiště se míč dostal na vápno k Janu Královi, který z voleje napálil míč do sítě. Zruč byla očividně zaskočena průběhem zápasu, ale na její aktivitě to neubralo. Po celý poločas pak byla mírně aktivnějším týmem, který častěji držel míč. Presing se vyplatil ve 26. minutě, kdy po jednom z centrů do hostující šestnáctky si černický obránce Kamil Kuncl sklepl míč do vlastní sítě. 

Po devadesáti minutách nerozhodně

Do druhé půle udělali domácí dvě změny a nedlouho poté třetí a obraz hry začal být jiný. Černickou obranu skvěle řídil Petr Vlček a to byla povětšinou konečná pro akce domácích. S přibývajícím časem se však v hostujícím táboře projevovala únava a přišla šance Zruče. Po centru do vápna a po dorážce se však skóre zápasu nepohnulo. V 84. minutě se dostali domácí k centru a po dvou nasazených jeslích se k brankové střele dostal Karel Trnka. Po devadesáti minutách stav tedy 2:2 a o bonusovém bodu musely přijít na řadu pokutové kopy.

Zručští si průběh penalt zkomplikovali, pak ale bod navíc stejně vybojovali

První dvě série a čtyři úspěšní exekutoři. V té třetí se domácí zase prosadili, Sokolové branku netrefili. Ve čtvrté sérii domácí hráč překopl z desítky branku a hosty vychytal domácí brankář Václav Klik. Poslední kop domácích letěl opět vysoko nad a Černice vyrovnaly. Šesté pokusy přinesly branku na obou stranách. Sedmou sérii rozhodl jediný muž. Václav Klik. Brankář domácích se sám postavil k exekuci a byl úspěšný. Poté se postavil mezi tyče a pokus hostů chytil. Ziskem dvou bodů si Zruč pojistila druhé místo a zvýšila náskok na třetí Slovan na tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Stanislav Řezáč - trenér: Byli jsme aktivnější, ale naše šance končily na vápně. Po průběhu zápasu musíme být spokojení s dvěma body, které jsme získali.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal - trenér: Před zápasem bychom bod samozřejmě brali, ale po průběhu je to zklamání, že jsme to nedotáhli do vítězného konce.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Lang [-] , T. Pokladník [-] (52. V. Mařík [-] ) , J. Trnka [-] (46. K. Trnka [-] ) , Z. Boháč [-] (68. V. Pavel [-] ) , M. Trnka [-] , J. Mastný [-] , P. Mancl [-] , J. Trnka [-] (46. M. Klail [-] ) , R. Karpíšek [-] , P. Riedl [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Davídek [-] , K. Kuncl [-] , K. Kaňák [-] , T. Valm [-] , J. Král [-] , M. Engl [-] , T. Engl [-] , P. Vlček [-] , R. Nádraský [-] , T. Václavík [-] (56. K. Zeliński [-] )

ŽK: 49. T. Pokladník , 51. M. Trnka - 32. K. Kaňák , 76. M. Engl , 83. K. Kuncl , 90. J. Davídek .
Hráči zápasu: K. Trnka - P. Vlček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - CHLÁDEK Jaroslav (N), TOMAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.