P. Kukla 62.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fiala sestřelil Kovanice


Branky


62. P. Kukla - 16. J. Rychlík , 22. J. Fiala , 51. J. Fiala , 70. J. Fiala
0

Zcela vyrovnaný zápas rozhodl individuální výkon jediného hráče, Jiřího Fialy z Opočnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiala zprvu nahrával

Do utkání vstoupila obě mužstva před nevelkou návštěvou třiceti diváků v silných sestavách. Ta hostující platila za favorizovanou, ačkoli za domácí začínaly v základu největší opory David Poklop a Petr Kukla. Mužstva hrála dlouho vyrovnaně s obdobným počtem šancí na obou stranách. Jako první se po čtvrthodině hry mezi střelce zapsal hostující úrtočník Jan Rychlík dorážkou z metru, když mu míč takto naservíroval po úniku podél pravé postranní čáry Jiří Fiala. Právě velmi aktivně hrající Fiala zvýšil v polovině prvního dějství náskok hostí po dalším pohledném individuálním úniku. Obránci domácích Fialovu rychlost a kličky vůbec nestíhali. Do konce prvního poločasu již Jakub Krátký znovu neinkasoval a Václav Košvanec nadále držel čisté konto, do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Fiala dokončil hattrick

O poločasové přestávce trenéři nevystřídali. Hosté mohli být spokojení, zatímco domácí též nehráli špatně - jen si zkrátka nevěděli rady s Fialou. Právě ten se krátce po přestávce trefil znovu. Po hodině hry vykřesal naději pro Kovanice střelou z přímého kopu Petr Kukla, brzy ji však zničil zakončeným hattrickem Fiala. Obě mužstva předváděla po celý zápas velmi vyrovnaný fotbal se stejným množstvím šancí před oběma brankami, za domácí se však obvyklí rozdíloví hráči neprezentovali nijak výjimečně a hosté naopak našli svého rozdílového hráče ve Fialovi, který zařídil všechny čtyři branky a poslední zápas sezóny si jistě "dá za rámeček." Opočnice nakonec i díky třem bodům z tohoto utkání skončily na konci první poloviny tabulky, jako sedmé, zatímco Kovanice udržely dvanácté místo.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: V zápase jsme jistě nebyli horším týmem, možná jsme měli i o něco více šancí než Opočnice. Zápas však byl celý pouze o jejich hráči Fialovi, který nás vyškolil, zařídil čtyři góly a zkrátka zápas rozhodl. Šel třikrát na brankáře a třikrát proměnil, znamenitý výkon.

Opočnice
Dalibor Vaněček: Jsem rád, že už máme sezónu za sebou, ke konci jsme se trochu trápili a hned se musíme začít koncentrovat na příští rok. Doufáme, že vůbec seženeme dostatečný počet hráčů na další působení, přestupy jsou u nás zatím spíše ve znamení odchodů.



Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Jelínek [-] , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , T. Černý [-] , T. Mataj [-] , O. Kubina [-] (65. R. Bulíř [-] ) , D. Trégl [-] , P. Kopecký [-] (62. P. Suchý [-] )

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , J. Fiala [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , A. Pivný [-] (72. J. Markl [-] )

ŽK: 38. P. Kopecký - 60. Z. Mikšovský , 78. M. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Fiala .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šafránek Jan - KUBEČKA Matěj, HOLAS Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.