3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec potvrdil domácí neporazitelnost


Branky


66. A. Sabó , 75. M. Křovina , 81. R. Kafka
0

Městec Králové je již smířený a spokojený s jistým druhým místem v tabulce, a tak mu proti Kostomlatům takřka o nic nešlo. V případě neprohry se však hráči mohli chlubit, že doma celou sezónu neprohráli - a to se jim nakonec povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marodka Městce se ještě rozšířila

Městec Králové dlouhodobě sužují četná zranění. Na stále se rozšiřující marodce figurují nová jména včetně střelce Kubelky a nebýt výpomoci z B týmu, druhý celek tabulky by nedal dohromady ani jedenáct hráčů. Do zápasu proti Kostomlatům tak Městec nastoupil s improvizovanou sestavou, ale i s ní svého soupeře přehrával. Utkání bylo v režii domácích, kteří drželi míč a prčlivě kombinovali, zatímco hosté čas od času zahrozili spíše z ojedinělého protútoku. Více šancí měl jednoznačně Městec, ale Tomáš Dvořák držel čisté konto.
Komplikace pro Městec nastala po necelých dvaceti minutách hry, když musel střídat Rudolf Libánský, jehož v obraně nahradil Poděbradský. Početná návštěva 120 diváků v první půli gól neviděla, ale zdálo se být otázkou času, kdy půjdou domácído vedení.

Góly přišly pozdě, přesto rovnou tři

Během poločasové přestávky se trenéři nerozhodli pro střídání a na hřiště se vrátily stejné jedenáctky, jaké na něm působily těsně před přestávkou. Samotná hra se též odvíjela v podobném duchu jako po celou dosavadní dobu utkání - fotbalisté Městce trpělivě kombinovali, zatímco hosté museli většinu času bránit, někdy i se všemi hráči za balónem. Stejně jako v prvním poločase se rozšířila marodka Městce, když musel kvůli zranění kolene střídat další obránce, kapitán Petr Novotný, jehož nahradil Pavel Kopecký. 
O poznání světlejší chvíli pro domácí znamenal úcodní gól zápasu. Hlavou jej vstřelil stoper Aleš Sabó, po celé utkání prokazující svou fotbalovou inteligenci. Později si připsal i asistenci.
Druhý gól zápasu vstřelil po centru do strany a vrácení míče před bránu Martin Křovina a skóre uzavřel Roman Kafka, který dostal míč naservírovaný až do malého vápna.
Domácím tak zápas vyhrálo patnáct minut, během nichž se prosadili hned třikrát. Skóre mohlo být ještě vyšší, kdyby Krejčí a Kafka proměnili své velké šance.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Bohužel, opět se nám rozšířila již tak početná marodka. Musím poděkovat za pomoc klukům z B týmu, bez nichž bychom nemohli zápas odehrát. S výsledkem jsme spokojení, hráli jsme dobře a potvrdili jsme domácí neporazitelnost trvající celou sezónu. Ve Všejanech s chutí uzavřeme skvělý rok, druhé místo tady v Městci dlouho nebylo.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - R. Kafka [-] , R. Libánský [-] (19. J. Poděbradský [-] ) , A. Sabó [-] , P. Novotný [-] (53. P. Kopecký [-] ) - O. Černovský [-] , M. Křovina [-] (87. O. Bíža [-] ) , M. Jizba [-] , M. Tůma [-] - M. Velenský [-] , L. Krejčí [-] -

Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - L. Vorlíček [-] , Š. Kořán [-] (62. M. Zinek [-] ) , M. Šulc ml. [-] (58. V. Valter [-] ) , M. Pavlíček [-] , K. Neagu [-] , M. Janáček [-] , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] , P. Janata [-]

ŽK: 27. P. Novotný , 33. R. Kafka , 56. L. Krejčí - 24. M. Pavlíček .
Hráči zápasu: A. Sabó .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Myška Roman - ZVĚŘINA Petr (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.