2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice uhrály remízu v Hrubém Jeseníku


Branky


0

Kovanice šly v napínavém utkání na půdě Hrubého Jeseníku brzy do vedení, nakonec se však nadřely na zisk jednoho bodu za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukla se opět zapsal mezi střelce

Hrubý Jeseník s Kovanicemi se dají považovat za poměrně vyrovnané týmy, a tak bylo těžké odhadnout výsledek zápasu. Do něj vstoupila obě mužstva v silných sestavách a poměrně podobným způsobem, ani jedno z nich nemělo větší převahu. Dlouho se tak kombinovalo kolem středu hřiště, až ve dvanácté minutě náhle vyšel Kovanicím jejich rychlý protútok, který zakončil přesnou střelou kanonýr Petr Kukla. Po vstřelené brance se Kovanice nezatáhly do obrany, ale snažily se své vedení ještě navýšit. Zároveň však musely myslet i na defenzívu, jejich gólman Pavel Zahrádka musel také zlikvidovat několik nebezpečných pokusů domácích. Jako nejlepší hráč na place působil během první půle hostující střední záložník David Poklop, který běhal, bojoval a rozdával přihrávky, chyběl mu jen gól. Za svou píli byl alespoň odměněn kovanickým vedením v poločase.

Vstup do druhé půle vyšel domácím

Do druhého poločasu vstoupily oba celky beze změn, přesto jako vyměněné. Hosté se vůbec nechytali - v soubojích se ocitali pozdě a nedůrazně, neměli odražené míče... Domácí na ně vlétli a jednoznačně je přehrávali, což takřka ihned vyústilo ve vyrovnávací gól, který vsítil útočník Roman Procházka. Během dalších deseti minut působili hosté stále zaskočeně a Hrubý Jeseník toho opět využil. Skóre otočil po centru k penaltovému puntíku záložník Čepička, jemuž střela z otočky sedla náramně. 
Po druhé facce se hosté již vzchoipili a bylo jim jasné, že na bodový zisk budou muset ještě hodně zabojovat. Podařilo se jim srovnat se soupeřem alespoň kvalitu herního projevu, srovnání skóre přišlo později. To už Kovanice opět převzaly otěže zápasu, soupeře zmáčkly a po sérii rohových kopů se nakonec tefil střídající Aleš Hobort.
Během poslední čtvrthodiny již další braanka nepadla, a tak se týmy rozešly zaslouženou remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Jsem docela spokojený, remíza je zasloužená. Nešlo o špatný zápas, ale náš vstup do druhé půle byl hotová katastrofa. Jinak jsme měli mírnou převahu, ke konci utkání jsme soupeře úspěšně tlačili více a vyrovnali jsme.



Sestavy


Hrubý Jeseník
P. Zahrádka [-] - V. Pivec [-] , T. Hurych [-] , L. Krejčík [-] (64. R. Stránský [-] ) , O. Rybín [-] - P. Čepička [-] (68. M. Lejnar [-] ) , J. Riesz [-] , D. Pulda [-] , P. Kozák [-] - R. Procházka [-] , M. Ott [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Jelínek [-] (70. J. Martínek [-] ) , Z. Gajdoš [-] (78. R. Bulíř [-] ) , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , T. Černý [-] , T. Mataj [-] , O. Kubina [-] (57. A. Hobort [-] ) , P. Suchý [-] , P. Kopecký [-]

ŽK: 87. R. Procházka - 82. J. Martínek , 83. P. Kukla .
Hráči zápasu: D. Poklop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlas Petr - OBRHEL Jaroslav (N), KOMÁREK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.