0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota si připsala výhru s čistým kontem


Branky


0

V souboji týmů z druhé poloviny tabulky zvítězila Kostelní Lhota, která si tak již téměř stoprocentně zachránila setrvání v soutěži. Naopak pro domácí Kostomlaty se situace zkomplikovala, dvě kola před koncem mají 23 bodů, tedy o jeden méně něž dvanácté Kovanice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břichnáčova rána trefila cíl

K zápasu celků, jež před utkáním v tabulce odděloval rozdíl jediného bodu, dorazili fanoušci obou mužstev, a tak osmdesát příznivců okresní kopané vytvořilo na kostomlatském stadiónku příjemnou atmosféru. Hráči se jim za to odvděčovali poctivým, bojovným výkonem. Plné nasazení šlo znát především na domácích, kteří měli ze hry o něco více a povedlo se jim ohrozit Michala Drobného hájícího čisté konto hostí. Kostomlatské pokusy o zakončení však nebyly dostatečně kvalitní, a tak nakonec platilo známé fotbalové pořekadlo "nedáš - dostaneš."
Hosté v polovině prvního dějství předvedli větší efektivitu než soupeř, když spíše ojedinělou šanci proměnil útočník Michal Břichnáč. Jeho střela z dvaceti metrů zamířila přímo k tyči Týmovy branky. Do konce poločasu se střelci obou mužstev snažili o další rozvlnění branky, ale jejich pokusy se nesetkaly s úspěchem. Do kabin tak šli spokojenější hosté.

Další dvě branky znamenaly jasný rozdíl ve skóre

Do druhé půle nastoupila obě mužstva bez střídání, nicméně již po čtyřech minutách střídal hostující snajpr Michal Mácha, jehož nahradil o něco defenzivněji laděný Vladimír Fink. Jeho mužstvo působilo po herní stránce lépe než v prvním poločase. Už nenechávalo domácí vytvářet si tlak a pohodlně si přihrávat, naopak si vytvořilo několik nebezpečných šancí, které následně vyústily v branky. V 57. minutě zarmoutil domácí hráče i fanoušky Michal Pavlík, když přešel přes čtyři kostomlatské obránce, kteří jej ani společnými silami nezvládli ubránit, a následně přesně zakončil. Za dalších deset minut se gólově prosadil i střídající Vladimír Fink, jehož gól uzavřel skóre zápasu.
V poměrně vyrovnaném utkání mužstev bojujících o záchranu v soutěži zvítězila Kostelní Lhota, která prokázala větší efektivitu než soupeř, a míři za záchranou. Naopak Kostomlaty budou muset během posledních dvou kol smazat kovanický jednobodový náskok, pokud se chtějí zachránit.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Kamil Neagu: Zápas jsme jistě neodehráli špatně, skóre jeho průběhu příliš neodpovídá. V prvním poločase jsme nad soupeřem měli herní převahu a vytvořili jsme si šance, nicméně Kostelka s těmi svými naložila mnohem lépe a ve druhé půli již působila nebezpečně. Budeme muset zapracovat na efektivitě, která nám v tomto zápase chyběla.




Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Janáček [-] , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] , P. Janata [-] (71. Š. Kořán [-] ) , J. Novák [-] , T. Prošek [-] (71. M. Pavlíček [-] ) , P. Müller [-] , T. Dvořák [-] , K. Neagu [-]

SK Kostelní Lhota
M. Drobný [-] - M. Machačný [-] , J. Čábelka [-] , M. Sládek [-] , M. Kvíz [-] - J. Beneš [-] , T. Drobný [-] , D. Hovorka [-] - M. Břichnáč [-] (84. L. Roza [-] ) , M. Mácha [-] (49. V. Fink [-] ) , M. Pavlík [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hurych Lubomír - RYBÁŘ Matěj, NĚMEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.