2:1
(0:1)
13. K. Neagu
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 18:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty sahaly v odloženém zápase po bodovém zisku


Branky


66. J. Rychlík , 89. J. Markl - 13. K. Neagu
0

Opočnice platily proti Kostomlatům za favorita a nejspíše se jejich hráči na učkání těšili, museli si však počkat až do středy. Utkání totiž bylo odloženo z důvodu četných zdravotních komplikací v týmu hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím nevyšel vstup do zápasu

Na zápas dorazila i přes teplé počasí a středeční termín poměrně slušná divácka kulisa čítající padesát, převážně opočnických, fanoušků. Ti nebyli v prvních minutách zápasu výkonem domácích fotbalistů potěšeni. Opočnice si nedokázaly déle podržet míč a přesně zakombinovat, čehož využívali aktivně presující hosté. Jejich útočníci se dostávali do šancí a než se domácí borci nadáli, už prohrávali 0:1. Přesným zásahem se o to po chybě obrany postaral technický záložník Kamil Neagu. Obdržený gól domácí trochu probral, dostávali se více do hry, tlak si však vytvořit nedokázali. Naopak ještě museli čelit dalším soupeřovým šancím, z nichž několik musel pohlednými zákroky zlikvidovat až brankář Václav Košvanec, který odehrál celé jaro ve výborné formě. Především jeho zásluhou domácí v poločase neprohrávali větším rozdílem.

O výhře domácích rozhodlo pozdní Marklovo sólo

Do druhého poločasu nastoupili domácí, značně nespokojení s vývojem zápasu, se dvěma změnami. Trenér stáhl ze hry Jana Košvance s Pavlem Rychlíkem, místo nichž nastoupili Jaroslav Markl a Aleš Pivný. Přes tyto změny se herní projev Opočnic příliš nezlepšil. Hosté nadále působili techničtěji i aktivněji, měli chuť hrát. Nadále ohrožovali domácí bránu, přesto nedokázali své vedení navýšit. V polovině druhého dějství toho nejspíše velmi litovali, když povedenou střelou z přímého kopu srovnal na 1:1 Jan Rychlík. Začínalo se tak od začátku a Opočnice už nechtěly vůbec nic vypustit. V obraně si začaly radit s větší jistotou a když se už zdálo, že zápas skončí remízou, Jaroslav Markl se nadechl k nádhernému sólu téměř od vlastní šestnáctky. Tváří v tvář brankáři Tomáši Dvořákovi nezaváhal, a tak mohli domácí slavit vydřené vítězství.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: V úvodu zápasu jsme trestuhodně zaspali a trvalo nám hodně dlouho, než jsme se probudili. Nebýt brankáře Košvance, vůbec bychom s takovouto hrou nemohli na vítězství dosáhnout. Ve druhém poločase hráči obou mužstev značně přitvrdili a hra byla rozkouskovaná. Z přímého kopu se nám podařilo srovnat a naším hrdinou se nakonec stal střídající Markl. Za tři body můžeme být po nedobrém výkonu opravdu rádi. Hosté dnes působili hodně technicky a pokud by takovouto hru předváděli pravidelně, nemohli by být na chvostu tabulky.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , J. Mašinda [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , J. Fiala [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] (46. A. Pivný [-] ) , j. Košvanec [-] (46. J. Markl [-] )

Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - P. Müller [-] , M. Pavlíček [-] (69. Š. Kořán [-] ) , K. Neagu [-] , M. Šulc ml. [-] , M. Janáček [-] (80. T. Prošek [-] ) , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] , P. Janata [-] , L. Vorlíček [-]

ŽK: 73. J. Rychlík - 44. M. Janáček , 60. L. Vorlíček , 71. T. Houdek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlas Petr - MANŽEL Tadeáš, ŠAFRÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.