2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice zvládla i přes vyloučení Mikšovského uhrát bod


Branky


0

Opočnice jela do Běrunic v pozici favorita, cestu za vítězstvím jí však zkomplikovala branka obdržená již ve třetí minutě a později také početní nevýhoda, když se dohrávalo bez vyloučeného Mikšovského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Chrastný

V samém úvodu prvního poločasu obrana hostí pořádně zaspala, když včas nezareagovala na běrunický útok, po němž se dostal k zakončení Miroslav Chrastný a již ve třetí minutě rozjásal šedesátku příchozích fanoušků. Tato ledová sprcha hosty probudila. Opočnice se začala dostávat do hry a vytvářela si tlak, který dokázali domácí narušovat především rychlými protiútoky. Snaha o vyrovnání se Opočnici zúročila v půlce prvního dějství, když napřáhl deset metrů před vápnem kapitán Martin Svoboda a krásnou ranou srovnal brankový stav. Velmi vyrovnaný byl i herní projev obou mužstev. Diváci neviděli ani žádné vyložené brankové šance, a tak se šlo do šaten za vyrovnaného stavu, přičemž měla obě mužstva stejné šance na to strhnout tři body na svou stranu během druhého poločasu.

Opočnice bojovalo o tři body i v deseti hráčích

Do druhé půle nastoupila obě mužstva beze změn, žádné střídání nakonec nepřišlo během celého zápasu. Herní projev se přesto proměnil, ovšem spíše k horšímu - hráči se okopávali jako brambory, což odnášel především hbitý záložník hostí Jaroslav Mašinda, který musel ustávat jeden tvrdý střet za druhým. Více ze hry měli hosté, dokázali podržet míč a poté vytrvale vyrážet do protiútoků. Dostali své soupeře pod tlak a zdálo se jen jako otázka času, kdy půjdou Běrunice opět do vedení. Opočnici hořela především levá strana obrany, jelikož právě touto cestou směřovala většina domácích brejků zakončovaných zcela nepřesně. Zlomový okamžik zápasu přišel v polovině druhého dějství, kdy se udál sprinterský souboj mezi domácím útočníkem a hostujícím Zbyňkem Mikšovským. Útočník přišel o míč a oba hráči spadli. Sporný moment vyhodnotil sudí Milan Karlík jako Mikšovského zmaření jasné brankové příležitosti a potrestal jej červenou kartou. Opočnice se ani v deseti hráčích nevzdávala a její fotbalisté opět projevili bojovného týmového ducha, což vyústilo v přihrávku Jana Rychlíka na Jiřího Jambora, který poslal hosty do vedení. Za pouhé tři minuty však srovnal po chybě celé hostující defenzívy útočník Libor Hála, který elegantně přehodil nedobře vyběhnutého brankáře. Týmy se tak po zajímavém závěru utkání rozešly smírně remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: V úvodu jsme trestuhodně zaspali v obraně, po chybě jsme dostali i gól na 2:2. Soupeř hrál dobře, především jeho pravá strana. Škoda vyloučení Mikšovského, podle mě šlo o sporný moment, jelikož se celý protiútok odehrál rychle a daleko od míče byl i sám rozhodčí. Remízu bereme, jde o výsledek zasloužený oběma stranami.



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , M. Chrastný [-] , P. Náhlík [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , J. Podněcký [-] , T. Brzák [-] , J. Volný [-] , M. Poláček [-]


Hráči zápasu: M. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Karlík Milan - BAMBAS Martin (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.