D. Hejduk 39. (p.)
M. Mádle 43.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany i Kovanice se musely obejít bez opor


Branky


39. D. Hejduk (p.) , 43. M. Mádle
0

Všejany si proti Kovanicím úspěšně naspravily chuť z předchozích dvou kol, kdy prohrály s trápícím se Přerovem a předtím 6:0 s rozjetou Ostrou B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí sečetl penaltové situace

Obě mužstva musela nastoupit do vzájemného utkání bez svých největších opor. Na domácí straně chyběli nejlepší střelec týmu Bouška, kapitán Tomáš Šáfr a další dva hráči, na druhé prozměnu klíčový hráč Petr Kukla. Trenéři se tak museli s nepříjemnými situacemi, v nichž se ocitli, popasovat. Za Všejany na pravém beku místo kapitána Šáfra dokonce nastoupil David Král, který rok nehrál zápas. Nakonec se stal nejlepším hráčem utkání. Domácí měli kompletní jen zálohu a z té dokázali vytěžit nejvíce. Přizpůsobili se hře soupeře, výrazným rozdílem jej přehrávali a krásnými akcemi plnými přihrávek na jeden dotyk se dokázali dostávat k zakončení. Tyto akce byly pomalé, postupné, ale pohledné. Vznikala z nich spousta neproměněných šancí, až se domácí nakonec dostali téměř na konci poločasu k výhodě pokutového kopu. Rozhodčí Miloš Rozvoral chvíli před inkriminovaným momentem neodpískal jasnou penaltu, a tak nyní při dalším hraničním střetu již zapískal. Pokutový kop proměnil David Hejduk, na nějž stihl před přestávkou navázat ještě Martin Mádle. Jeho gólu předcházela Náhlovského střela po krásné průnikové přihrávce. Tuto střelu stihl kvůli její přilišné rotaci doběhnout obránce, ale jeho špatný odkop ukořistil právě Náhlovský a dokázal pasem napříč vápnem najít rozběhnutého střelce Mádleho. Do šaten se tak šlo za dvougólového vedení domácích.

Zvonilo břevno, ale branka již nepadla

Do druhé půle nastoupili hosté beze změn, na domácí straně nahradil Dominika Říhu Jiří Vašák. Všejany nadále dominovaly zápasu, jejich ofenzivní hráči často ohrožovali Jakuba Krátkého mezi soupeřovými třemi tyčemi, zatímco hosté si příliš brankových příležitostí nevytvořili. Jejich tečovaná střela po standardní situaci letěla přímo doprostřed brány a druhá ojedinělá šance skončila ranou do břevna. Ve stoprocentní šanci se na straně domácích ocitl Náhlovský, který z necelých pěti metrů přestřelil bránu i síť za ní. Kovanice hrající bez balónu začaly ke konci zápasu působit i unaveným dojmem a nezmohly se na žádný větší odpor. Na všejanské půdě tak prohrály 2:0. Hráčem utkání byl zvolen David Král, který před rokem ukončil svou všejanskou kariéru, ale stále s mužstvem trénuje a nyní odehrál aktivní zápas na pozici právého beka, z níž dokázal i podporovat útok a silově se prosazovat.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Chyběli nám Bouška, Šáfr a další důležití hráči, tak jsme z toho měli trošku vítr. Soupeře jsme však kombinačně naprosto přehráli, šlo o pohodový zápas. Kovanice se mi zdály jedním z nejlehčích soupeřů za toto jaro, a to především po fyzické stránce. Nutno však podotknout, že je oslabila i absence Kukly.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - D. Říha [-] (46. J. Vašák [-] ) , D. Hejduk [-] (64. D. Šaržík [-] ) , D. Král [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , M. Mádle [-] (72. R. Šáfr [-] ) , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - P. Suchý [-] , J. Jelínek [-] , O. Kubina [-] , P. Kopecký [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , A. Hobort [-] (83. J. Zlámaný [-] ) , R. Bulíř [-] (55. J. Martínek [-] ) , T. Mataj [-] , T. Černý [-]

ŽK: 76. M. Kubín .
Hráči zápasu: D. Král .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - ČEMUS Daniel, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.