2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Kostomlaty - Přerov přinesl divokou druhou půli


Branky


0

Utkání dvou nepříliš silných týmů obvykle nebývají pro diváky těmi nejzajímavějšími, tentokrtá však měli co sledovat. Domácí fanoušky mohl pobavit obrat, který předvedli jejich oblíbenci ve druhé půli, a stejně tak dvě červené karty pro soupeře v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavička obránce poslala hosty do vedení

Jak Kostomlaty, tak Přerov nad Labem, se pohybují ve druhé polovině tabulky. Kostomlaty sice na sestupové pozici, Přerov však předvádí na jaře možná nejhorší fotbal ze všech mužstev tabulky. Nedal se tak ve vzájemném  střetnutí očekávat žádný pohledný kombinační fotbal, přesto dorazilo osmdesát diváků, kteří podporovali domácí v honbě za třemi body, které je mohly pžiblížit udržení se v soutěži. Hra byla dlouho vyrovnaná, u míče se střídala obě mužstva, ale k zakončení se příliš nedostávala. Ačkoli měli o trochu více ze hry domácí, skóre nakonec po více než půl hodině hry otevřeli hosté. Po rohovém kopu se hlavou prosadil vysoký obránce Jakub Kadeřávek, který nedal brankáři Dvořákovi šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 a domácí věděli, že budou muset ve druhé půli ještě pořádně zabojovat.

Hosté projevili horkou krev

Ve druhém poločase se domácí snažili s výsledkem něco udělat, prezentovali se vysokou aktivitou a již po třech minutách od konce přestávky se jim podařilo srovnat skóre. Brankář Petr Prokeš sice soupeřovu nebezpečnou střelu vyrazil, ale u míče se následně ocitl jako první skvěle hrající záložník Martin Zalabák a dorážkou nedal Prokešovi šanci k dalšímu zákroku. Domácí měli i nadále o něco více ze hry, snažili se stav otočit, ale dlouho se jim to nedařilo. Až osm minut před koncem zápasu se po další střele na branku Přerova míč několikrát odrazil, až skončil na kopačce Petra Janaty, který poslal nadšené domácí do vedení. Hosté se již na nic nezmohli a nakonec dohráli v devíti, jelikož si obránce Tomáš Galbavý se střídajícím Josefem Prokešem nechali dát červené karty za hrubé nadávky rozhodčímu Zdeňku Suchánkovi. Tímto excesem utkání skončilo a domácí se mohli radovat z důležité výhry.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Kamil Neagu: S výsledkem jsme samozřejmě spokojení, musíme teď body sbírat, abychom se udrželi v soutěži, na což se nyní samozřejmě maximálně soustředíme. V prvním poločase jsme sice dostali gól po rohu, ale ve druhém jsme ukázali naše přednosti a sílu kolektivu. Vše pro nás dobře dopadlo.




Sestavy


Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - M. Pavlíček [-] (70. M. Šulc ml. [-] ) , P. Janata [-] , F. Farkaš [-] (9. T. Prošek [-] ) , Š. Kořán [-] (85. M. Zinek [-] ) , K. Neagu [-] , M. Janáček [-] , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] , J. Novák [-]

Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - L. Skuhravý [-] , T. Galbavý [-] , A. Neuhausel [-] , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (14. L. Milaniak [-] ) , M. Šenkýř [-] - F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] (75. J. Prokeš [-] ) -

ŽK: 7. T. Houdek , 90. J. Novák - 51. L. Bokšay , 79. R. Veselý , 90. T. Galbavý . ČK: 90. J. Prokeš , 90. T. Galbavý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - BÁRTA Martin (N), KODEŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.