6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:15

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá nedala Všejanům šanci


Branky


3. M. Manhart , 4. D. Kubec , 15. J. Dozorec (p.) , 40. D. Kubec , 45. P. Málek , 85. P. Málek
0

Ostrá B stíhá Městec Králové v honbě za vítězstvím v okresním přeboru a proti Všejanům předvedla svou sílu v celé své kráse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá ovládla utkání od samého začátku

Favorizovaná Ostrá B vstoupila do zápasu velmi aktivně. Již tradičně na soupeře vlétla, tentokrát jí to také přineslo kýžený rychlý gól. Jeho vstřelení netrvalo Martinu Manhartovi ani tři minuty. Stačilo mu vystihnout všejanskou špatnou rozehrávku a nacentrovat. Centr se mu sice nepovedl podle jeho přestav, ale přeletěl brankáře a skončil v bráně. Ihned ve čtvrté minutě už Lukáše Miecha překonala opravdová střela, o níž se postaral po uvolnění se na levé straně Daniel Kubec. Ostrá si tak vybojovala již v samém úvodu zápasu pohodlné dvougólové vedení, které ještě navýšila po čtvrt hodině hry. Znejistělý brankář Miech si křikl, že má soupeřův dlouhý nákop, který mohl snadno odkopnout i stoper. Poté však Miech zaváhal, byl u míče pozdě a způsobil penaltu, kterou proměnil Jiří Dozorec. Miechovo sebevědomí muselo klesnout ještě níže ve čtyřicáté minutě, když před ním skočila střela ze řtyřiceti pěti metrů. Jejím autorem byl Daniel Kubec. Tímto gólem kanonáda Ostré nekončila, ještě před přestávkou se na 5:0 trefil po krásné kombinační akci a asistenci patičkou Pavel Málek, který balón uklidil k tyči.

Aktivita Ostré polevila

Do druhého poločasu, který se dohrával jen z povinnosti, vystřídali oba trenéři. V domácím dresu nahradil Radima Sedláka Tomáš Rambousek, zatímco všejanský kouč Jan Truksa poslal na hřiště Martina Švába místo Dominika Šaržíka. Jak se dalo očekávat, Ostrá nadále svého soupeře přehrávala, nehnala se však zbytečně dopředu a spíše v klidu kombinovala. Největší šanci hostí v první půli představovala krásná Hejdukova střela a také po změně stran měli hosté velmi slušnou šanci na upravení stavu na 5:1. Obstřelovali vyběhnutého brankáře a proti dorážce skvěle zasáhl na brankové čáře jeden ze stoperů. Domácí dohráli povedenými nakopávanými míči a zvládli dát ještě gól na 6:0, když se pět minut před koncem trefil po krásné kombinační akci razantní rybičkou Pavel Málek. Dvougólového střelce poté vytřídal za potlesku fanoušků, jichž dorazila na hřiště stovka, Jan Kostenko. Zápas skončil debaklem pro hosty v poměru 6:0.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: S Ostrou se naše výsledky v minulosti vždy hodně lišily. Prohráli jsme 7:0, ale také jsme dvakrát bodovali. Již před tímto zápasem jsme si byli vědomi její síly a šli jsme do něj s tím, že se nesmíme složit, pokud dostaneme rychlý gól. Bohužel jsme dostali dva během prvních čtyř minut a takto to dopadlo. Ostrá hrála opravdu skvěle, především přesnými dlouhými přihrávkami. Ve druhé půli polevila. Vyzdvihl bych soupeřova záložníka Málka.



Sestavy


Ostrá B
D. Tetour [-] - J. Vojtěch [-] - P. Málek [-] (85. J. Kostenko [-] ) , J. Dozorec [-] (83. P. Pokorný [-] ) , T. Birkuš [-] - D. Světlý [-] , D. Kubec [-] , M. Manhart [-] (55. J. Štejnar [-] ) , P. Císař [-] , R. Sedlák [-] (46. T. Rambousek [-] ) , L. Vavřík [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - D. Šaržík [-] (46. M. Šváb [-] ) , P. Bouška [-] , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , D. Hejduk [-] (63. M. Mádle [-] ) , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 76. T. Rambousek - 40. L. Miech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Salava Václav - HLAVIČKA Pavel, ROZVORAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.