4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Marek a Radek Černí dotáhli Běrunické k vítězství


Branky


10. M. Černý , 39. L. Hála , 69. R. Černý , 84. R. Černý - 27. P. Kukla , 55. D. Poklop
1

Kovanice si jely do Běrunic pro body, domácí je však zaskočili nečekaně dobrým výkonem a zvítězili o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté museli vyrovnávat

Do zápasu vstoupili hosté, lidově řečeno, levou nohou. Soupeř, pohaněný třicítkou věrných fanoušků, držel míč a kontroloval hru. Běrunice si vytvářely šance a ohrožovaly Jakuba Krátkého, který měl plné ruce práce. Několik soupeřových střel se mu povedlo chytit, ale čisté konto udržel jen deset minut. Poté ho prostřelil hráč s číslem deset, Marek Černý. Hosté se pokoušeli se vzchopit a vyrovnat, což se nakonec povedlo po čtvrt hodině nepříznivého stavu. Branku vstřelil přímo z přímého kopu hlavní kovanický tahoun, univerzál Petr Kukla. Vyrovnávací branka však hostům příliš klidu nedodala, spíše naopak znovu nabudila Běrunice k útočení. Ještě na konci poločasu se Běrunicícm opravdu podařilo dostat se zpět do vedení, a to zásluhou záložníka Libora Hály. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Radek Černý se stal běrunickým hrdinou

Ve druhém poločase měla obě mužstva mnoho důvodů k aktivitě, což bylo vidět na aktivitě i četných nepřesnostech. Domácí trenér v sestavě žádnou změnu neudělal, kovanický kouč Lukáš Kout nahradil útočníka Radka Bulíře Martinem Chmelem. Ten se pokoušel ohrožovat domácí branku a jeho mužstvo se opravdu dočkalo vyrovnání. Zařídil ho defenzivní záložník David Poklop, jemuž deset minut od konce přestávky sedla střela po odražené standardní situaci. Hosté se však dostali do vedení i napotřetí! V 69. minutě jej trefil hráč číslo sedm, Radek Černý. Právě Radek Černý poslal Běrunice dokonce do dvougólového vedení, když se opět trefil v samém závěru zápasu. Ze hřiště odešel za potlesku fanoušků, střídaný Pavlem Ouzkým. Pro Běrunice, jimž zařídil tři body, je nyní jistě obecním hrdinou!

">



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Jednoznačně šlo o naše nejhorší utkání v sezóně. Hráli jsme pomalu, v soubojích jsme byli pozdě a náš nedůraz byl trestuhodný. Soupeři jsme výhru darovali především třemi individuálními chybami. Na tento zápas musíme co nejrychleji zapomenout. Od nás ani nemám koho chválit, ale od domácích byl vyzdvihl kapitána Vaňuru, který zaměstnával naši obranu.



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , M. Černý [-] , M. Chrastný [-] (77. J. Budai [-] ) , V. Jirkov Mitrev [-] (60. J. Podněcký [-] ) , R. Černý [-] (84. P. Ouzký [-] ) , L. Hála [-] , T. Brzák [-] , M. Čížek [-] , P. Pilař [-] , M. Poláček [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - R. Bulíř [-] (46. M. Chmel [-] ) , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , O. Kubina [-] (78. P. Krejčík [-] ) , A. Hobort [-] , T. Mataj [-] , P. Suchý [-] , P. Kopecký [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Miroslav - BAMBAS Martin (N), STRÁNSKÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2017 11:07
video: https://youtu.be/jEwPgUCT64U