1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetnutí lídrů tabulky ovládli brankáři


Branky


0

V 19. kole proti sobě stanula první dvě mužstva aktuální tabulky. Městec Králové, navíc zvýhodněný domácím hřištěm, působil jako lehký favorit, ale očekávalo se napínavé a bojovné utkání, jaké diváci opravdu dostali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty zvládli lépe domácí

Na utkání dvou největších favoritů na celkové vítězství v soutěži dorazila nezvykle vysoká návštěva čítající sto osmdesát diváků. Bylo znát, že jde o důležité střetnutí a již od úvodního hvizdu sudího Miroslava Vintera se hrálo naplno. Hned v první minutě utkání se dostali do velké šance domácí, když byl v jejich prospěch odpískaný přímý kop přímo z hranice šestnáctky hostí. Obránce Jaroslav Blažek z výborné pozice vystřelil, ale jeho zakončení pouze orazítkovalo břevno. Netrvalo to však ani čtyři minuty a domácí zakončili ještě přesněji. Vedení jim po dlouhém balónu, který za sebe prodloužil hlavou Velenský, vystřelila přesná rána útočníka Lukáše Kubelky. Po rychlé úvodní brance byla hra vyrovnaná a na míči se v takřka pravidelných intervalech střídala obě mužstva. Více šancí si vytvářeli domácí, ale hosté přesto hráli dozadu skvěle. Nakonec se jim i povedlo vyrovnat.
Po dvaceti minutách od inkasování to dokázali po centru ze standardní situace. V chumlu hráčů se nejlépe zorientoval Radim Sedlák a propálil Pavla Hampla. Šance se ještě naskytly na obou stranác, ale nikdo je již neproměnil, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Ostrá spálila šanci v samém závěru

Ve druhém poločase již byla znát převaha lehce favorizovaných domácích. Drželi míč na svých hopačkách častěji než soupeř a trpělivou kombinací se snažili dostat skrze zkušenou a výborně pracující obrannou čtveřici Ostré. Skutečně se jim to několikrát povedlo, a dostali se tak do zakončení, zatímco hosté působili, že si spíše hlídají remízu a nechtějí riskovat zbytečným hnaním se vpřed. Nejvíce Městec Králové hrozil z přímých kopů. Takřka z hranice šestnáctky je zahrával dokonce tři, ale gólman Petr Pokorný je pochytal skvěle. Domácí zakončení ze hry jej buď trefovala, nebo se nevešla mezi tři tyče. V samém závěru zápasu naopak mohla strhnout tři body na svou stranu Ostrá, ale výborný zákrok předvedl domácí Pavel Hampl. Právě brankáři podali z hráčů na hřišti nejlepší výkony a především jejich zásluhou v remizovém utkání padly jen dvě branky.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Šlo o velmi důležité utkání, což se projevilo na návštěvnosti a na kvalitě soupeře i zápasu celkově. Ostrá hrála skvěle dozadu, výborně jí fungovala obranná čtyřka, i gólman chytal skvěle. My jsme však měli více šancí a remízu bereme spíše jako ztrátu, i když i nás v závěru podržel brankář.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - R. Kafka [-] , M. Hradečný [-] , J. Blažek [-] , P. Novotný [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Jizba [-] , L. Táborský [-] - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] -

Ostrá B
P. Pokorný [-] - J. Vojtěch [-] , T. Cabrnoch [-] - P. Málek [-] , J. Dozorec [-] , T. Birkuš [-] - J. Štejnar [-] (77. M. Kluzáček [-] ) , D. Světlý [-] , M. Manhart [-] , P. Císař [-] , R. Sedlák [-]

ŽK: 63. M. Velenský , 74. L. Kubelka , 88. M. Jizba - 21. J. Dozorec , 35. D. Světlý , 35. P. Málek , 54. T. Birkuš , 59. T. Cabrnoch . ČK: 81. T. Cabrnoch .
Hráči zápasu: P. Hampl - P. Pokorný .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: VINTER Miroslav - HAVLAS Petr, KUBEČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.