1:1
(1:0)
64. J. Valeš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubému Jeseníku rychlé vedení na tři body nestačilo


Branky


7. D. Pulda - 64. J. Valeš (p.)
0

Ve čtvrtečním ExpertTipu označili jak Jaroslav Blažek, tak většina fanoušků, za favorita utkání domácí Hrubý Jeseník. Ten šel skutečně brzy do vedení, nakonec však mohl být rád za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neshoda v obraně hostí poslala Jeseník do vedení

Do zápasu před stovkou fanoušků vstoupila dobře obě mužstva. Více ze hry měli hosté, vytvářeli si územní i optickou převahu a měli míč na kopačkách více než soupeř. Domácí však předváděli výborný obranný výkon, kdy si v defenzívě nedovolili jediné zaváhání. Domácí šli navíc do rychlého vedení, kdy hostům nebyla dosavadní převaha příliš platná. Z pohledu Rožďalovic smolně propadl míč mezi brankářem Jiřím Kumstýřem a jedním ze stoperů. K míči se následně snadno dostal záložník Daniel Pulda a poslal Jeseník do vedení.
Hosté přidali na intenzitě svých útočných snah a většinu času dobývali domácí obranu, ta se však nedala. Brankář Pavel Zahrádka sice musel několikrát zasáhnout, ale většinu práce za něj odvedla defenzíva pod vedením dvojice Vojtěch Pivec - Marek Rys. Druhý gól tak už fanoušci do poločasu neviděli.

Emoce vzbudila penalta i červená karta

Ve druhém poločase pokračovala snaha hostí o vyrovnání. Opět převážně drželi míč a přesně kombinovali na soupeřově polovině, brankáře Pavla Zahrádku však ohrožovali jen zřídka. Nakonec si ale udržení čistého konta zkomplikoval sám Zahrádka, když uvnitř šestnáctky fauloval soupeřova útočníka Dominika Horu. K exekuci pokutového kopu se postavil Jakub Valeš a nezaváhal. Bylo vyrovnáno a začínalo se odznova. Hrubý Jeseník se však dopředu spíše nevydával, aby příliš neotevřel obranu, na jejíž pečlivé hře založil svůj plán na úspěch v zápase. Jeseník nakonec dostal výhodu na poslední tři minuty, kdy se vykartoval hostující kapitán Tomáš Pavel. Tento čas však Jeseníku na vstřelení branky nestačil, a tak se mužstva rozešla smírně remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Hojsák: Chtěli jsme vyhrát a měli jsme i převahu, ale soupeř skvěle bránil. Dostali jsme trochu smolný gól po propadnutí míče na malém vápně a následně jsme neúspěšně dobývali soupeřovu branku. Vyrovnali jsme až ve druhé půli z penalty a chtěli jsme zápas otočit, ale pozorní domácí nám to nedovolili.



Sestavy


Hrubý Jeseník
P. Zahrádka [-] - T. Vyskočil [-] , T. Hurych [-] , M. Lejnar [-] (50. M. Šifta [-] ) , R. Stránský [-] , V. Pivec [-] - D. Pulda [-] , L. Krejčík [-] , M. Rys [-] - R. Procházka [-] , M. Ott [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - M. Jantač [-] , L. Dont [-] , J. Veselý [-] , T. Havlík [-] , M. Najmon [-] , J. Valeš [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , T. Pavel [-] , R. Černý [-] (44. J. Žoha [-] )

ŽK: 21. D. Pulda , 52. T. Hurych , 84. M. Ott - 41. T. Pavel , 58. J. Valeš . ČK: 87. T. Pavel .
Hráči zápasu: V. Pivec , R. Procházka - L. Dont .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - MILLER Václav (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.